Lamar Odom kosárlabdázó műpénisszel csalt a drogteszten

Forrás: AFP/Joe Robbins -
Lamar Odom műpénisz drogteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lamar Odom kosárlabdázó története nagy felháborodást keltett: kiderült, hogy műpénisszel csalt a drogteszten.

Lamar Odom világbajnok kosárlabdázó önéletrajzi könyvet írt, amelyben élete legsötétebb időszakairól vall. Khloé Kardashian volt férjéről köztudott, hogy sokáig használt drogokat, de most az is kiderült, profi karrierje alatt sem vetette meg a tiltott szereket. Azt is elárulta, hogyan játszotta ki a drogteszteket: műpénisszel. Így vehetett részt a válogatott tagjaként a 2004-es olimpián.

Lamar Odom műpénisszel csalt Forrás: AFP/Joe Robbins

Pályafutása legnagyobb megtiszteltetésének tartja, hogy bekerült a válogatottba, de ügyeskedés nélkül nem lehetett volna tag. Saját bevallása szerint ugyanis folyton füvezett, a drogteszten nem ment volna át. Ezért rendelt egy műpéniszt, amit megtöltött az edzője tiszta vizeletével. A tisztviselő néhány méterről figyelte a vizeletürítés menetét, és mindent rendben talált, majd üdvözölte a csapatban – írja a Page Six.

Lagzi Lajcsi nem kötött alkut: inkább küzd a bíróságon az igazáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lagzi-lajcsi-nem-kotott-alkut-inkabb-kuzd-a-birosagon-az-igazaert.htmlLagzi Lajcsit közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják, és nagyon hosszú pereskedésnek néz elébe: köthetett volna alkut, de nem élt a lehetőséggel. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKelemen Anna kiakadt, szerinte nagyon megsértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-kelemen-anna-kiakadt-szerinte-nagyon-megsertettek.htmlKelemen Anna nagyon kiakadt: a hétvégén az egyik posztja miatt nagyon megsértette az egyik portál. Videójában a közeljő választások is szóba kerültek, ő pedig elmondta, úgy érzi, ő is indulhatna bármilyen posztért. TV + SztárokOrigoEljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-eljegyeztek-oszter-alexandrat.htmlNégy éve él együtt kedvesével, Popovics Tamással Oszter Alexandra színésznő, Oszter Sándor lánya. A kapcsolatuk most tényleg komolyra fordult, Tamás megkérte Alexandra kezét. Úgy tervezik, nyáron lesz az esküvő.TV + SztárokOrigoPataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-pataki-zita-megprobal-beletorodni-abba-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlPataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke. TV + Sztárok--Veronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190517-veronica-pomee-a-legujabb-sztar-dus-idomaiert-megorulnek-a-ferfiak.htmlVeronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár. TV + SztárokOrigoBikiniben szexizett Anna Kurnyikova – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-bikiniben-szexizett-anna-kurnyikova.htmlAnna Kurnyikova édesanyaként elmondhatja magáról, hogy vékonyabb, mint valaha. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.