Általános, hogy a hírességek többnyire egymással próbálnak kapcsolatot teremteni, szakmabeli párt választanak, olyat, aki tudja, mivel jár ez a hivatás. És úgy tűnik, hogy már a karrierjük kezdetén is egymás társaságát keresték a szárnyukat próbálgató színészek és sztárok. Íme, azok a hírességek, akik még az ismertté válásuk előtt randiztak.

Liam Neeson és Helen Mirren A két sztár nevét ma már mindenki ismeri, de volt idő, amikor még ők is csak küzdöttek a jó szerepekért. Azokban az időkben ez a két színész egymásba kapaszkodott, mint kiderült, 5 évig alkottak egy párt a 80-as években, amikor még mindketten szinte teljesen ismeretlenek voltak a nagyközönség számára.

Liam Neeson és Helen MirrenForrás: Getty Images


Reese Witherspoon és Chris O'DonnellReese Witherspoon nagy mozicsillag lett, Chris O'Donnell pedig főként az olyan televíziós sorozatokban szerzett hírnevet, mint az NCIS. 1993-ban azonban mindketten csak a karrierjük elején tartottak, és fogalmuk sem volt arról, hogy egyszer mindenki ismerni fogja őket. Akkoriban randiztak egymással, Reese még csak 16 éves volt.

Reese Witherspoon és Chris O'DonnellForrás: Getty Images


Keira Knightley és Jamie Dornan 2003-ban Keira Knightley már elindult a híressé válás útján, de még messze nem volt olyan sikeres és ismert színésznő, mint manapság. Jamie Dornan pedig még nagyon távol volt attól a szereptől, ami híressé tette, vagyis a Szürke ötven árnyalatának főszerepétől. A sztárpár két évig volt együtt, vagyis 2005-ig.

Keira Knightley és Jamie Dornan (2004)Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Evan Agostini


Zooey Deschanel és Jason Schwartzman A két sztár akkor kezdett randizni, amikor még csak 19 évesek voltak, és még mindketten nagyon távol álltak az ismertségtől. Zooey Deschanel számára a Majdnem híres című film hozta el az áttörést 2000-ben, míg Jason Schwartzman az Okostojás című vígjátékkal futott be. A pár egészen 2005-ig együtt maradt, vagyis a karrierjük beindulása után is kitartott egy darabig a szerelmük.

Jason Schwartzman és Zooey Deschanel (2004)Forrás: WireImage/George Pimentel


Jessica Biel és Chris Evans Ugyan Jessica Biel már ismert volt akkor, amikor Chris Evansszel összejöttek, hiszen a Hetedik mennyország című sorozat óriási siker volt, de a színész esetében még éveket kellett várni az igazi áttörésre. Számára az Amerika kapitány hozta el a hírnevet, de 2001-ben, amikor a kapcsolatuk indult, Chris még teljesen ismeretlen volt az emberek számára. Kapcsolatuk 2005-ig tartott.

Jessica Biel és Chris Evans (2001)Forrás: WireImage/Gregg Deguire