Tóth Vera szerint a várandóssága miatt egészen megváltozott Gabi kisugárzása

Forrás: Tóth Vera - Instagram -
Tóth Gabi testvér Tóth Vera várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, hogy a testvére, Gabi igencsak megváltozott a várandóssága alatt.

Nagy a boldogság a Tóth lányoknál, hiszen mindkettőjükre rátalált a szerelem, ráadásul Gabi gyermeket is vár a párjától, Krausz Gábortól. Kiderült, hogy a testvérek gyakran tartanak dupla randit is, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Örülök, hogy ilyen jól kijönnek a párjaink, rengeteg közös témájuk van, szeretünk összejárni. A pici érkezéséről is úgy szereztem tudomást, hogy áthívtam őket egy vacsorára, mire kitettek egy cumit az asztalra. Minden tökéletesen alakult, hiszen Gábor épp az előtte való hétvégén jegyezte el a tesómat, ennél jobb forgatókönyvet el sem tudok képzelni" – nyilatkozta Vera a Lokálnak.

Tóth Vera alig várja, hogy nagynéni legyen Forrás: Tóth Vera - Instagram

Az énekesnő hozzátette, már alig várja, hogy nagynéni legyen.

Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom. A tesóm jelenleg nincs annyira jól, sokat émelyeg, de ez természetes. Pihenésre és csendre van szüksége, a kisugárzása is egészen más, olyan kis bájos lett."

Arnold Schwarzenegger támadása után üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-arnold-schwarzenegger-tamadasa-utan-uzent-a-rajongoknak.htmlArnold Schwarzenegger támadása után arra kéri a rajongóit, ne osszák meg az arról készült videót, inkább egy sportolóra figyeljenek. TV + Sztárok--Lamar Odom kosárlabdázó műpénisszel csalt a drogtesztenhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-lamar-odom-kosarlabdazo-mupenisszel-csalt-a-drogteszten.htmlLamar Odom kosárlabdázó története nagy felháborodást keltett: kiderült, hogy műpénisszel csalt a drogteszten. TV + Sztárok--Rubint Réka büszke kisfiára, Norbira: kockás hasa lett két év alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-rubint-reka-buszke-kisfiara-norbira-kockas-hasa-lett-ket-ev-alatt.htmlRubint Réka kisfiát sokan csúfolták a teste miatt, Norbika pedig úgy döntött, mindenkinek megmutatja: kockás hasa lett. TV + Sztárok--Majka nem volt ott Curtis titkos esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-majka-nem-volt-ott-curtis-titkos-eskuvojen.htmlNagy meglepetést okozott, hogy Curtis titokban megnősült. Az esküvői képek szombaton kerültek nyilvánosságra, először Curtis posztolt egy képet, amelyen éppen a gyűrűt húzza Kriszti ujjára, majd sorra érkeztek a barátok posztjai is. TV + SztárokOrigoBikiniben szexizett Anna Kurnyikova – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-bikiniben-szexizett-anna-kurnyikova.htmlAnna Kurnyikova édesanyaként elmondhatja magáról, hogy vékonyabb, mint valaha. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek tönkretette a karrierjét a plasztika: Melanie Griffith és Jennifer Gray is bánja a műtétekethttp://www.life.hu/sztarok/20190517-sztarok-akiknek-tonkretette-karrierjet-a-plasztika-melanie-griffith-es-jennifer-gray.htmlA sztárokra óriási nyomás nehezedik, nekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, még akkor is, ha csak a boltba ugranak le. Annak érdekében pedig, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, sokan kés alá fekszenek, ezzel azonban nem mindig a vágyott célt sikerül elérniük. Az alábbi hírességek a nagy igyekezetükben, hogy örökké szépek maradjanak, teljesen eltorzították az arcukat, ezzel pedig tönkretették a saját karrierjüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.