Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatára jó hatással volt kislányuk érkezése

Forrás: Tápai Szabina/Facebook -
Születés Tápai Szabina Kucsera Gábor kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor elárulta, hogyan hatott a családjukra és a kapcsolatukra kislányuk érkezése. 

Kucsera Gábor nem tudta elképzelni, hogy lányos apukának miért más lenni, de amióta világra jött a lánya, Milla, ő is érti. A világbajnok kajakozó őszintén mesélt arról, hogy teljesen átalakult a család élete a pici érkezése óta, jó értelemben.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatára jó hatással volt kislányuk születése Forrás: Tápai Szabina/Facebook

Szabinára is nagyon jó hatással volt ez a terhesség. Teljesen megváltozott, lenyugodott, nem olaszos stílusban éltük az életünket tovább, mint eddig. Mindenkire nagyon jó hatással van a kislány” – mondta Kucsera Gábor, aki azt is elárulta, kapcsolatukra hogyan hatott a baba. „A terhesség és az, hogy Milla megszületett a párkapcsolatunkra is abszolút jó hatással volt” – fejtette ki a sportoló.

Cicciolinát egy tévéműsorban alázta meg volt kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-cicciolinat-egy-tevemusorban-alazta-meg-volt-kollegaja.htmlCicciolina nagyon megalázva érezte magát, miután volt kollégája csúnya dolgokat nyilatkozott róla: perre megy. TV + Sztárok--Meghan Markle híres angol férfit akarhatott magának, meg is kaptahttp://www.life.hu/sztarok/20190521-meghan-markle-hires-angol-ferfit-akarhatott-maganak-meg-is-kapta.htmlFelszabadult szingliként élte mindennapjait Meghan hercegné, mielőtt megismerte Harry herceget. Egy tévés személyiség most azt híreszteli, hogy híres angol férfit keresett magának a hercegné. TV + Sztárok--Elkezdődött Aurelio emberrablási perehttp://www.life.hu/sztarok/20190521-elkezdodott-aurelio-emberrablasi-pere.htmlA ValóVilág egykori győztesét emberrablással vádolják, ügyének pere elkezdődött. TV + SztárokOrigoEzek a legidegesítőbb dolgok a Trónok harcábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ezek-a-legidegesitobb-dolgok-a-tronok-harcaban.htmlTalán soha nem várta még annyi ember egy sorozat fináléját, ahány a Trónok harcáét. Ezért aztán hatalmas nyomás nehezedett az alkotókra, és bár mindenkinek nem lehet megfelelni, a sorozat befejezése sokakat bosszant. Főként az indítékok kibontása hiányzik az embereknek. Vigyázat, aki nem látta az utolsó részt, az ne olvasson tovább. Spoiler! TV + Sztárok--Exkluzív interjú Chad le Clos úszóval – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-exkluziv-interju-chad-le-clos-uszoval.htmlAz első vizes Bajnokok Ligája rendezvényen a dél-afrikai olimpiai bajnok szupersztár úszó, Chad le Clos is vízbe ugrott. A Life.hu elkapta Chadet egy rövid interjúra, ahol az is kiderült, mit szóltak a rajongók, amikor a népszerű úszó bejelentette Instagram-oldalán, hogy eljegyezte barátnőjét, elárulta, milyen érzelmek fűzik hazánkhoz, de az is szóba került, vajon zaklatják-e a női rajongók a világ egyik legsikeresebb úszóját. TV + Sztárok--Elhunyt Niki Lauda, háromszoros Forma–1-es világbajnok http://www.life.hu/sztarok/20190521-elhunyt-niki-lauda-haromszoros-forma1es-vilagbajnok.htmlNiki Lauda háromszoros Forma–1-es világbajnok a család tájékoztatása szerint békésen távozott az élők sorából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.