Labancz Lilla egy szál aranyszínű bikinialsóban csodálta a kék tengert – fotó

Labancz Lilla monokini topless bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labancz Lilla közösségi oldalán napról napra tűnnek fel szexi fotók. Ezúttal egy aprócska bikinialsóban kapták le a celebet.

Azúrkék tenger, szőke fürtök és egyetlen apró bikinialsó – így élvezte az egzotikus pihenést Labancz Lilla, aki az utóbbi időben alaposan megváltozott. Barnáról ismét platinaszőkére váltott, testét kerekre gyúrta és az arca is egyre jobban hasonlít a világ egyik legismertebb celebéhez, Kim Kardashianhoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Already missing this view #takemeback #islandgirl #paradiseonearth #birthdaygirl

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Berki Krisztiánra két év felfüggesztettet kért az ügyészség: fiktív számlák befogadása a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-berki-krisztianra-ket-ev-felfuggesztettet-kert-az-ugyeszseg-fiktiv-szamlak-befogadasa-a-vad.htmlKét év felfüggesztett börötnbüntetést kért az ügyszség Berki Krisztiánra, aki ellen 5 millió forint értékű adócsalás a vád.TV + SztárokOrigoVölgyesi Gabit nagyon csúnyán megalázták az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-volgyesi-gabit-nagyon-csunyan-megalaztak-az-iskolaban.htmlVölgyesi Gabi most gyerekeknek segít, hogy magabiztos és sikeres felnőttek lehessenek, ő ugyanis nagyon mély lelki sebeket kapott az iskolában annak idején: átadja a tapasztalatait. TV + Sztárok--Emilia Clarke az Instagramon búcsúzott a Trónok harcátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-emilia-clarke-instagramon-bucsuzott-a-tronok-harcatol.htmlEmilia Clarke megható sorokkal és néhány emlékezetes pillanat megosztásával búcsúzott a Trónok harcától. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger a támadása után üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-arnold-schwarzenegger-tamadasa-utan-uzent-a-rajongoknak.htmlArnold Schwarzenegger a támadása után arra kéri a rajongóit, ne osszák meg az arról készült videót, inkább egy sportolóra figyeljenek. TV + Sztárok--Matthew McConaughey 31 év után vette át érettségi bizonyítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-matthew-mcconaughey-31-ev-utan-vette-at-erettsegi-bizonyitvanyat.htmlHarmincegy évet várt Matthew McConaughey arra, hogy átvegye az érettségi bizonyítványát. A napokban végre megtette, és beszédet is mondott egykori iskolájában. TV + Sztárok--Colin Jost megkérte Scarlett Johansson kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190520-colin-jost-eljegyezte-scarlett-johanssont.htmlMár kétszer volt férjnél Scarlett Johansson. Most pedig arra készül, hogy harmadjára is oltár elé vonuljon. Kedvese, Colin Jost a napokban kérte meg a kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.