Boros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető.

Boros Lajos az elmúlt időszakban sok mindenen ment keresztül: szívműtétje volt, amit más beavatkozás is követett. Most azonban van minek örülni, hiszen egyre jobban van, ráadásul visszatér a hallgatók életébe: a Rádió Bézs egyik műsorvezetője lesz.

Boros Lajos visszatér a rádiózáshozForrás: TV2

Öt éve hezitáltam, mert Vogával mindenféle más terveink voltak, és természetesen most is csináljuk a saját netes rádiónkat. Fodor János, a Bézs főszerkesztője nemrégiben újra előállt a közös munka ötletével: öt próbaadást vállaltam, a harmadik után egymás tenyerébe csaptunk, hogy a hét első napjának reggelén enyém egy óra a hallgatókkal. Komoly potenciát, régen nem tapasztalt csapatszellemet érzek az itt dolgozókban, ami nekem szárnyakat ad. Új családot kaptam velük, rengeteg tervünk van” – mondta a Blikknek Boros Lajos, akinek még szoknia kell a koránkelést.
„Mindig visszaalszom kicsit, hétfőn nyolckor például Vali, a feleségem szólt: fiacskám, nem kellene a stúdióba indulni?! Elszoktam az ilyen kötelmektől, így aztán vágtázok, nehogy késsek. Újra előjöttek a régi jó érzések, amikor évtizedekig ezt tettem mindennap” – árulta el a rádiós, aki jelenleg gyógytornára jár.
Az edzőm velem együtt csodálkozik, hogy az egyórás akrobatika után van erőm elvonszolni magam az ágyig. Utána mindig fáj valamim, és azt hiszem, hogy ebbe már tényleg belehalok, viszont érzem, hogy a semmi helyén izomcsoportok keletkeznek a testemen” – mondta Boros Lajos, akinek híznia kellene egy újabb beavatkozás miatt.