Ma már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve.

„Gyerekként leginkább apukám nevelt minket a testvéremmel. Tisztességben éltünk, de tudatosan kellett félrerakni, ha valamit meg akartunk venni, vagy a beiskoláztatásunkat megoldani” – mesélte a Borsnak Polgár Tünde, aki leginkább jó tanulmányi eredménnyel igyekezett meghálálni apukájának a gondoskodást. A Feleségek luxusukivitelben című műsorból is ismert üzletasszony ma már sikeres, ám ő is megélte a nélkülözést. 

Polgár Tünde nem mindig élt jól, most rászorulókon segítForrás: VIASAT3/Udvardi Attila

„Balatonra jártunk dolgozni a barátnőmmel, akivel együtt laktam. Próbáltunk minél több pénz összeszedni, hogy elindítsuk az évet. Az első albérletünk egy tizenegyedik kerületi szoba volt, ahol a tulaj azzal várt minket, hogy az lesz az ágyunk, ahol nemrégiben az édesanyja meghalt” – folytatta Polgár Tünde, akinél gyakran volt terítéken zacskós leves is. Ma már ő segít a rászorulókon, a Baptista Szeretetszolgálattal karölte igyekszik könnyebbé tenni a hátrányos helyeztűek mindennapjait. 

„Nem szabad elfelejteni, hogy honnan jöttünk, erre tanítom Dani fiamat is, aki számos híresség mellett influenszerként fog segíteni a programban. Hasonlóan a karácsonyi cipősdobozkampányhoz, új vagy többször használatos tanszereket, ruhákat, könyveket gyűjtünk a rászoruló családoknak, akiknek nemcsak a beiskoláztatás, de akár a megélhetés is gondot jelent. Amerikából jött az ötlet, ott az anyukákkal rendszeresen csináltunk ilyen programokat a rászorulók számára” – hangsúlyozta Polgár Tünde.