Sáfár Anikó színésznő bevallotta, lányában nyomott hagyott, hogy nem volt mindig vele.

Sáfár Anikónak mozgalmas és izgalmas élete volt, rengeteg produkcióban szerepelt azután is, hogy megszületett a lánya. Ahová csak tudta, vitte magával Vikit, de az édesanyja is sokat vigyázott a kislányra.

Sáfár Anikó lányában nyomot hagyott, hogy édesanyja sokat volt távolForrás: Facebook/Kalocsai Színház

„Anyukám akkor ment nyugdíjba, tudott rá vigyázni, de még így is vittem magammal forgatásokra, színházakba. Egyik nyáron Gyulán a várban játszottunk. Volt egy drámai jelenetem Oszter Sanyival, miközben az ő lánya, Szandi meg az én lányom átvonult felettünk egy vashídon. Szaladgáltak a fejünk fölött. Kőszegen is mindig ott játszott az udvaron, míg próbáltunk, és hallás után úgy megtanulta a szöveget, hogy végszavazott nekem, amikor gyakoroltam. Jött velem Bulgáriába, Németországba, amikor ott forgattam. Öt hónapos volt, amikor Jancsóval a Boccacciót forgattuk. Anyukám behozta a Lumumba utcába. Márkus Laci meglátta, felkapta Vikit, és dajkálta. Imádta! Izgalmas élete volt” – mondta a Borsnak Sáfár Anikó. A lánya azonban kicsit másként élte meg, neki hiányzott az anyukája.
„Nagyon nehéz volt elszakadni tőle. Állt az ajtóban, könnycseppek a szemében, kis kezét nyújtja felém, hogy anya, ne menj el! Az borzasztó. Vissza is ütött, amikor a kislányai megszülettek. Nem adta oda őket, mert csak ő foglalkozhat a gyerekekkel. Ebből is azt vontam le, hogy benne nyomot hagyott, hogy az anyja nem volt mindig vele. A színésznő este nincs otthon, ez minden színészgyereknek nagy teher. Megszenvedtük mindketten. Nem bánom, hogy nem követett a pályán” – árulta el a színésznő.