Várkonyi András lánya, Andrea egy éve távozott az élők sorából. A színész elárulta, nem tudják feldolgozni a történteket. 

Várkonyi András nem tudta még feldolgozni lánya halálát, május 6-án volt egy éve, hogy elvesztették. Andrea 12-én ünnepelte volna a 40. születésnapját, a színművész pedig nemsokára a 70-et. Habár lesz ünneplés, minden boldog percet beárnyékol szeretett lányuk elvesztése.

Várkonyi András nem tudja feldolgozni lánya halálátFotó: Rostás Bianka/Life.hu

„A feleségemmel egyszerűen képtelenek vagyunk feldolgozni a történteket. Próbáljuk, igyekszünk, persze” – mondta a Story magazinnak az ország Vili bácsija. Feleségével mindketten rengeteget dolgoznak, elfoglalják magukat, de nem tudnak továbblépni. „Visszatekintve az elmúlt 70 évre, elmondhatom, hogy sikeres életet élek, nemcsak szakmailag, hanem mert boldog a házasságom, van unokám, ám mindezt zárójelbe tette, teszi Andika elvesztése. Visszavett a kedvemből, energiámból, nagyon-nagyon visszavetett bennünket. Talán az idő, a munka, a szeretteim meg a barátaim segítenek. A túlélés a cél” – tette hozzá a színművész. Feleségével nagyon összetartanak, mindig is így volt, de a nehéz időkben ez még inkább igaz. Már csak attól félnek, hogy elveszítik egymást is. „Én nem tudnék nélküle létezni, elveszíteni őt borzalmas lenne, és ő is ugyanezt mondta. Hát igen, ő már olyan nekem, mintha az egyik testrészem lenne. A történtek ellenére boldogan élünk, ehhez persze kell némi amnézia. El kell felejteni a kicsinyes sérelmeket, és csak a szépre, a jóra szabad gondolni. Hát nem mindig könnyű” – árulta el Várkonyi András.