Várkonyi András nem tudja feldolgozni lánya elvesztését

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
elvesztés halál lány Várkonyi András Várkonyi Andrea (színésznő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András lánya, Andrea egy éve távozott az élők sorából. A színész elárulta, nem tudják feldolgozni a történteket. 

Várkonyi András nem tudta még feldolgozni lánya halálát, május 6-án volt egy éve, hogy elvesztették. Andrea 12-én ünnepelte volna a 40. születésnapját, a színművész pedig nemsokára a 70-et. Habár lesz ünneplés, minden boldog percet beárnyékol szeretett lányuk elvesztése.

Várkonyi András nem tudja feldolgozni lánya halálát Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Sebestyén Balázs nem tudja mi lesz a műsorával: egyelőre szünetel a forgatáshttp://www.life.hu/sztarok/20190523-sebestyen-balazs-nem-tudja-mi-lesz-a-musoraval-egyelore-szunetel-a-forgatas.htmlSebestyén Balázs egyetlen műsora, a Gyertek át! nem forog tovább: a műsorvezető nem tudja, mi lesz a show sorsa. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgy mesterember sem vállal szívesen munkát Galambos Lajosnálhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-egy-mesterember-sem-vallal-szivesen-munkat-galambos-lajosnal-mocsa.htmlNincs szakember, aki szívesen vállana munkát Galambos Lajosnál: a harmincmillió forint értékű áram-, víz- és gázlopással meggyanúsított trombitás ügyébe ugyanis még véletlenül sem akarnak belekeveredni. A zenész álnevet használ, ha valami meghibásodik mocsai birtokán, hogy egyáltalán szóba álljanak vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPolgár Tünde rászorulókon segít, soha nem felejti el, hogy valaha ő is nélkülözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-polgar-tunde-raszorulokon-segit-soha-ne-felejti-el-hogy-valaha-o-is-nelkulozott.htmlMa már sikeres üzletasszony a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Polgár Tünde. Ám ez nem volt mindig így. Gyermekkorukban nem éltek túl jól, egyetemista korában pedig zacskós levesen élt. Most a rászorulókon segít a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. TV + SztárokOrigoÚjabb bizonyítékot találtak arra, hogy Tupac élhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ujabb-bizonyitekot-talaltak-arra-hogy-tupac-el.htmlÁllítják, Tupac ma is él, ugyanis előkerült róla egy két évvel ezelőtti videó. TV + SztárokOrigoÍme Curtis megható szerelmi vallomása feleségének, Krisztinekhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ime-curtis-meghato-szerelmi-vallomasa-felesegenek-krisztinek.htmlA napokban derült ki, hogy Curis összeházasodott szerelmével, születendő gyermeke édesanyjával, Krisztivel. Most pedig egy megható szerelmi vallomást is közzétett Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Kudarcairól vallott Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20190522-kudarcairol-vallott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka egy interjúban mesélt élete nehéz időszakairól. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.