Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari házasság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari kitálalt egykori férjéről, Kerényi Mikós Mátéról.

Dancs Annamari nagyon nehéz éveken van túl, hiszen kisgyermekével magára hagyta őt a volt férje, Kerényi Mikós Máté. A válás után azonban szerencsére sikerült felállnia a padlóról, és most már újra boldog. Utólag átgondolva, már tudja, hol hibázott: szerelmes volt, és mindent elhitt a párjának.

Volt szülői figyelmeztetés. Nem hallgattam rájuk, mert azt mondtam, hogy szerelmes vagyok, hiszek egy ember javulásában, hiszek abban, hogy kutyából lesz szalonna. De bebizonyosodott, hogy nem lesz. Alapvetően hittem abban, hogy az emberek jók, csak a jóságot valami elrontja bennük. Szerelmes voltam, elfogult és vak. De egy nagyon jó lecke volt számomra, hogy nem lehet abban a naivitásban és jóhiszeműségben élni, amiben én voltam" – idézi a színésznő szavait S. Tóth Márta JelenLét című műsorából a Ripost.

Dancs Annamari kitálalt a házasságáról Forrás: FEM3

Dancs Annamari kifejtette azt is, mi a véleménye a mai társadalomról.

Nagy problémám van az értékrenddel, legyen szó családról, létezésről, becsületről, adott szóról vagy tartásról. Ezzel nem tudok azonosulni a budapesti, mondhatni elk**vult világban. Bocsánat, hogy ezt mondom, de azt látom, hogy itt már semmi sem szent."

Vajna Timi szeptemberben elhagyja a budai villát, amiben Andy Vajnával éltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-vajna-timi-szeptemberben-elhagyja-a-budai-villat-amiben-andy-vajnaval-eltek.htmlVajna Timi januárban vesztette el férjét, Andy Vajnát, de a fájdalma egyelőre nem enyhül. Sajtóértesülések szerint a budai közös otthonukból is azért akar elköltözni, mert az ott átélt közös emlékek nagyon felkavarják. TV + SztárokOrigoMegszólalt Gaál Noémi egykori párja: a szakítás véglegeshttp://www.life.hu/sztarok/20190524-megszolalt-gaal-noemi-egykori-parja-a-szakitas-vegleges.htmlPár hete derült ki, hogy Gaál Noémi és párja, Maloveczky Miklós szakítottak. A csinos időjós akkor még azt nyilatkozta, hogy nem engedték el egészen egymás kezét, egykori párja azonban másképp nyilatkozott. TV + SztárokOrigoIdőjárás: meleg, napsütéses idő várható a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-idojaras-meleg-napsuteses-ido-varhato-a-hetvegen.htmlA hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.TV + Sztárok--Ezért nem lett soha gyereke Csongrádi Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-ezert-nem-lett-soha-gyermeke-csongradi-katanak.htmlCsongrádi Kata elárulta, valójában miért nem vállalt gyereket. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia nevével visszaéltek: ezt állítják a műsorvezetőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-liptai-claudia-nevevel-visszaeltek-ezt-allitjak-a-musorvezetorol.htmlLiptai Claudia sem úszta meg: csaló oldal élt vissza a műsorvezető nevével és fotójával. TV + SztárokOrigoElképesztő pózban fotózták Sáfrány Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20190523-elkepeszto-pozban-fotoztak-safrany-emese-aleskat.htmlLégtornászként edzi a testét Sáfrány Emese, azaz Aleska. Most olyan gyakorlatot mutatott közösségi oldalán, amelytől elakadt a szavunk is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.