Dancs Annamari kitálalt egykori férjéről, Kerényi Mikós Mátéról.

Dancs Annamari nagyon nehéz éveken van túl, hiszen kisgyermekével magára hagyta őt a volt férje, Kerényi Mikós Máté. A válás után azonban szerencsére sikerült felállnia a padlóról, és most már újra boldog. Utólag átgondolva, már tudja, hol hibázott: szerelmes volt, és mindent elhitt a párjának.

Volt szülői figyelmeztetés. Nem hallgattam rájuk, mert azt mondtam, hogy szerelmes vagyok, hiszek egy ember javulásában, hiszek abban, hogy kutyából lesz szalonna. De bebizonyosodott, hogy nem lesz. Alapvetően hittem abban, hogy az emberek jók, csak a jóságot valami elrontja bennük. Szerelmes voltam, elfogult és vak. De egy nagyon jó lecke volt számomra, hogy nem lehet abban a naivitásban és jóhiszeműségben élni, amiben én voltam" – idézi a színésznő szavait S. Tóth Márta JelenLét című műsorából a Ripost.

Dancs Annamari kitálalt a házasságárólForrás: FEM3

Dancs Annamari kifejtette azt is, mi a véleménye a mai társadalomról. 

Nagy problémám van az értékrenddel, legyen szó családról, létezésről, becsületről, adott szóról vagy tartásról. Ezzel nem tudok azonosulni a budapesti, mondhatni elk**vult világban. Bocsánat, hogy ezt mondom, de azt látom, hogy itt már semmi sem szent."