Az Ázsia Expressz második évadának forgatása miatt utazott Ázsiába Demcsák Zsuzsa. Ám nem jött haza a többi stábtaggal, egy bennfentes szerint pedig azért, mert nászúton van. Az ujján is karikagyűrű csillog.

Még mindig Ázsiából posztol képeket, videókat Demcsák Zsuzsa, aki az Ázsia Expressz második évadának forgatása után még nem utazott haza. Az egyik nemrégiben közzétett videón egy gyönyörű karikagyűrű csillog az ujján – szúrta ki a Bors.

Amikor a videón a műsorvezető belekap a hajába, látható, hogyan csillan meg a fényben a gyűrű. A lap megkereste Demcsák Zsuzsát, hogy megkérdezzék, a gyűrű egy esküvőn került-e az ujjára. "A magánéletemmel kapcsolatban nem nyilatkozom" – mondta a műsorvezető. 

Demcsák Zsuzsa nagyon boldognak tűnikForrás: Televíziós Újságírók Díja

Egy stábtag azonban elárulta a Borsnak, hogy a műsorvezető megházasodott, jelenleg nászúton vannak. "Nászúton voltak! Zsuzsát még sosem láttam ennyire boldognak. Szerintem ennyit elmondhatok, ebből nem lesz baj. Talán ő maga sem gondolta volna, hogy valaha még ennyire boldog lesz. Csodálatos, hogy találkoztak" – mesélte a lapnak a stábtag.