Albínó óriáspandát fotóztak Kínában

fotó Kína albínó óriáspanda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem sikerült még természetes élőhelyén albínó óriáspandát fotózni, de most igen.

Először sikerült a természetben lefotózni egy albínó óriáspandát. A kínai Szecsuan tartomány egyik védett területén örökítették meg az állatot. A szakértők szerint egy-két éves lehet a ritka példány. Az állat neme ismeretlen. Az viszont csaknem biztos, hogy teljesen egészséges egyedről van szó, hiszen a megfigyelések alapján erősnek tűnik, és folyamatosan mozgásban van. Ez pedig azt jelenti, hogy a mutáció nem befolyásolja az állat egészségét – írja a Global Times.

Gerkary Bracho Blequett elképesztően hosszú nyelvéről lett híres – videóhttp://www.life.hu/news/20190523-gerkary-bracho-blequett-elkepesztoen-hosszu-nyelverol-lett-hires-video.htmlAz orrát, a könyökét, de még a szemgolyóját is meg tudja nyalni ez a lány, akinek extrahosszú a nyelve. News--Lucy Jones szeizmológus zenével mutatja meg a klímaváltozás hangjáthttp://www.life.hu/news/20190520-lucy-jones-szeizmologus-zenevel-mutatja-meg-a-klimavaltozas-hangjat.htmlLucy Jones szeizmológus 1880-tól kezdve használt fel adatokat azért, hogy zenével mutathassa meg a klímaváltozás hangját. Az eredmény ámulatba ejtő lett. News--Egy nő megmutatta, hogyan kell egyben bekapni egy tölcsér fagyithttp://www.life.hu/news/20190520-egy-no-megmutatta-hogyan-kell-egyszerre-bekapni-egy-tolcser-fagyit.htmlPróbáltál már egyben bekapni egy egész tölcsér fagyit? Nem? Akkor megmutatjuk, milyen, amikor valaki nemcsak megpróbálja, hanem meg is csinálja. NewsOrigoBeszorult egy öltözőszekrénybe az édesanya, pedig csak viccelni akarthttp://www.life.hu/news/20190524-beszorult-egy-oltozoszekrenybe-az-edesanya-pedig-csak-viccelni-akart.htmlGyermekét akarta utánozni egy édesanya, aki bemászott egy öltözőszekrénybe. Úgy látta, könnyedén ki tud majd jönni, ám nem így lett. News--A 20 éves Max óvodásként viselkedik, a párja pedig az apukájakénthttp://www.life.hu/news/20190524-a-20-eves-max-ovodaskent-viselkedik-parja-pedig-az-apukajakent.htmlNem szokványos párkapcsolatban él a 20 éves Max és kedvese, Johnny. A nő a nap nagy részében úgy viselkedik, mint egy 5 éves óvodás, a párja pedig az apját játssza. News--Diana hercegnő halálos balesetéből készít vásári látványosságot egy múzeumhttp://www.life.hu/news/20190525-diana-hercegno-halalos-balesetebol-keszit-vasari-latvanyossagot-egy-muzeum.htmlHárom dimenziós installációban lehetnek részesei a látogatók Diana hercegnő halálos balesetének, és arra is megkereshetik a választ, hogy vajon mi okozta a tragédiát – ezt a borzalmas látványosságot alkotta meg a Tennessee államban található National Enquirer Live múzeum. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.