Horváth Grétát és Meggyes Dávidot hamarosan az Ázsia Expressz 2-ben láthatják a nézők, de már kaphattak egy kis ízelítőt a pár temperamentumából, ugyanis a Bezár a bazár!-ban is szerepeltek, nem is akármilyen eredménnyel.

Az Ázsia Expressz 2 sztárpárja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid még a nagy utazás előtt mérették meg magukat a Bezár a bazár! című vetélkedőben, ahonnan nagy nyereménnyel távoztak: egy autó boldog tulajdonosai lettek. 

A játék tele volt izgalommal, fordulatokkal. „Nagyon kemény játék volt, mert nemcsak az eszünkre kellett hagyatkozni" – árulta el Dávid, Gréta pedig hozzátette, ő a megérzéseire koncentrált, és nagy erővel szurkolt a párjának.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid autót nyertekForrás: Instagram/Horváth Gréta

„Egészen elmebeteg volt" – mondta Dávid arról, milyen temperamentumosan drukkolt a szerelme. A szurkolás megtette a hatását, sikerült elhozniuk az autót, pedig Grétának nincsen jogosítványa. „Most már muszáj lesz megcsinálni. Korábban már volt egy próbálkozásom, de nem éreztem magam elég érettnek. Úgy döntöttem, nem kell még egy bolond nő az utakra, de majd az idén. Jó lesz végre úgy bevásárolni, hogy nem kell a banyatankot cibálni magam után" – mondta Gréta. Az is kiderült, hogy a pár nemsokára összeköltözik. „Most fogunk egy hónapon belül összeköltözni, készül a kis közös fészkünk, nagyon várjuk, és szerintem egy nagyon jó nyár elé nézünk" – árulta el Gréta.