Íme, a top 5 leggazdagabb színésznő: Julia Roberts és Jennifer Aniston is fent van a listán

színésznő Julia Roberts gazdag Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznők a férfiakhoz hasonlóan szép vagyont halmoztak fel. Egy részük csupán a szereplésekből gazdagodott meg, míg mások meglovagolták az ismertséggel járó előnyöket, és saját vállalkozásba is fogtak. Íme az az 5 női sztár, akik nagyon magasra jutottak, legalábbis a bankszámlájuk.

Julia Roberts

Julia Roberts Forrás: Collection Christophel/© Black Bear Pictures / 30West / Color Force/Mark Schafer

A színésznőnek a Micsoda nő! hozta el a legnagyobb sikert, habár előtte számos nagyszerű filmben játszott. Karrierje azóta is szárnyal, rengeteg szerepben láthattuk már őt, ami a bankszámláját is szépen gyarapította. A hírek szerint a Mona Lisa mosolya című filmért 25 millió dollárt kapott, ami abban az időben a világ legjobban fizetett színésznőjévé tette. A 2019-es becslések szerint ezzel Julia Roberts vagyonának nettó értéke 200 millió dollárra emelkedett.

Sandra Bullock

Sandra Bullock Forrás: WireImage/2018 WireImage/Theo Wargo

Ötévesen kezdte a pályafutását Sandra Bullock, és azóta folyamatosan szerepel. Hollywood kiemelkedő sztárja már évtizedek óta, olyan filmekben láthattuk, mint a Gravitáció, A szív bajnokai, a Ház a tónál. Vígjátékokban és komolyabb, drámai alkotásokban is szerepel. 2010-ben ő volt a legjobban fizetett színésznő, manapság azonban a becsült vagyona 200 millió dollárra tehető.

Julia Louis-Dreyfus

Julia Louis-Dreyfus Forrás: AFP/Frederic J Brown

A televíziós vígjátékok műfajában Julia Louis-Dreyfus az egyik legkiemelkedőbb színésznő. Ő büszkélkedhet a legtöbb Primetime Emmy-díjjal, valamint Screen Actors Guild-díjjal is, de egy Golden Globe-díjat is kapott. Az alelnök című sorozatból, vagy éppen a Christine kalandjaiból lehet leginkább ismerős az emberek számára. Teljesítménye nemcsak díjakban mutatkozott meg, hanem fizetségben is: az ő vagyona szintén 200 millió dollár.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Jennifer Aniston a Jóbarátokkal tört magasra, és sikerült neki kilépni Rachel Green karakteréből. Rengeteg vígjátékban láthattuk a sorozat lezárása óta, mint például a Förtelmes főnökökben, vagy éppel a Szakíts, ha bírszban. Az egymás utáni sikerek természetesen a bankszámláján is meglátszottak, 2019-ben a becslések szerint 240 millió dolláros vagyona van.

Jessica Alba

Jessica Alba Forrás: AFP

Jessica Alba is nagyon korán kezdte a színészkedést, 13 évesen szerepelt először, 19 évesen pedig megkapta a Sötét angyal című sorozat főszerepét. Legismertebb filmjei közé tartozik a Honey, A kabalapasi és a Fantasztikus Négyes. A színésznő nemcsak a tehetségére támaszkodik, saját vállalkozást is alapított: babatermékeket árul. A sztár becsült vagyona 350 millió dollár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.