Dunai hajóbaleset: nyilvánosságra került a vízirendészet hangfelvétele

Hableány Duna beszélgetés mentés tragédia vízirendészet hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trend FM birtokába jutott az a hangfelvétel, melyen vízimentők és a környéken állomásozó hajók rádiózása hallható. A felvétel nagyon felkavaró.
Íme, a hős kapitánynő, aki két embert is kimentett a Dunából a hajóbaleset utánhttp://www.life.hu/news/20190530-ime-a-hos-kapitanyno-aki-ket-embert-is-kimentett-a-dunabol-a-hajobaleset-utan.htmlRaub Emőke az egyik turistahajó kapitánya. Ő és a legénysége két embert tudott kimenteni a Dunából a szerdai hajóbaleset után. Az Origónak elmondta, mi történt pontosan. News--Dunai hajóbaleset: akár 5 perc alatt kihűlhetett a folyóba esett áldozatok testehttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-akar-5-perc-alatt-kihulhetett-a-folyoba-esett-aldozatok-teste.htmlA Duna magas vízszintje, gyors folyása és hőmérséklete alaposan csökkentette a tegnapi dunai hajóbaleset áldozatainak túlélési esélyét. NewsOrigoDunai hajóbaleset: már csak egy ember van kórházbanhttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-mar-csak-egy-ember-van-korhazban.htmlMár csak egy ember van kórházban a szerda esti dunai hajóbaleset túlélői közül - hangzott el az M1 aktuális csatornán csütörtök délután. NewsOrigoDunai hajóbaleset: a szállodahajó elején jól látható a sérüléshttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-a-szallodahajo-elejen-jol-lathato-a-serules.htmlJól láthatók a sérülés nyomai azon a szállodahajón, amely szerda este a Hableány nevű turistahajóval ütközött össze. News--Dunai hajóbaleset: a szakértő szerint még napokba telhet a hajóroncs kiemelésehttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-a-szakerto-szerint-meg-napokba-telhet-a-hajoroncs-kiemelese.htmlAkár napok, de egy hét is eltelhet, mire kiemelhetik a szerda este a Dunába süllyedt sétahajó roncsait a búvárok – mondta Sopronyi Richárd, a Diving Island Kft. ügyvezető igazgatója. NewsOrigoDunai hajóbaleset: az ORFK büntetőeljárás keretében vizsgálják a történtekethttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-az-orfk-buntetoeljaras-kereteben-vizsgaljak-a-tortenteket.htmlBüntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, mi vezethetett a szerda esti dunai hajóbalesethez - közölte Pál Adrián rendőr ezredes az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján.NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.