Hujber Feri exfeleségére, Tölgyesi-Khell Cynthiára ismét rátalált a szerelem

Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc párkapcsolat exfeleség Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Hujber Feri exfelesége, Tölgyesi-Khell Cynthia.

15 év után tavaly decemberben vált el Hujber Feritől Tölgyesi-Khell Cynthia. A kétgyermekes családanyának nehezen, de sikerült felállnia a padlóról a szakítás után és immár a Story magazinnak jó hírről számolt be: újra szerelmes. Párja öt évvel fiatalabb nála és Rolandnak hívják.

Megszűntem Hujber Feri exe lenni, új életet kezdtem. Azóta nagyon jól vagyunk, beköszöntött az életünkbe a béke és a nyugalom. (...) Nem volt könnyű az elmúlt néhány év, de azt mondják, erős nő vagyok. Sokáig a gyerekek miatt akartam megmenteni a házasságunkat, de eljött egy pont, amikor éppen miattuk mondtam azt: váljunk el, történjék bármi, meg kell állnom a saját lábamon.”

Cynthia elárulta, mi volt az, ami segített neki a továbblépésben.

Hiszek a spiritualitásban. Emlékszem, tízmilliószoros nap volt, amikor kiálltam az erkélyre, és pontosan megfogalmaztam, milyen férfire vágyom, milyen párkapcsolatot szeretnék. Rá két napra ismertem meg a 38 éves Rolandot az interneten. Ennek már másfél éve.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.