Majoros Hajnalka, azaz Dundika elárulta: kólás hajszőkítéssel kísérletezik

hajszőkítés Majoros Hajnalka kóla Dundika szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka Instagram-oldalán avatta be követőit szőke hajtincseinek titkába. Meglepő alapanyagot, kólát használt a legutóbbi hajápoláskor.

Gyönyörű vízparti képet tett közzé közösségi oldalán Dundika. A kép középpontjában szőkített tincsei állnak.

A fotóhoz írt szövegben pedig azt is elárulta, hogy kólát öntött a fürtjeire, amelytől szőkébb lett a haja. Úgy tűnik, nincs egyedül az extrém szőkítési praktikákkal, kommentben sokan osztották meg tapasztalataikat ezzel kapcsolatban.

Elvesztette szerelmét Lovas Rozi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elvesztette-szerelmet-lovas-rozi-szineszno.htmlÉlete legnagyobb fájdalmáról vallott A mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi. TV + SztárokOrigoA túl sok alvás rosszabb hatással van a memóriára, mint a túl kevéshttp://www.life.hu/sztarok/20190530-a-tul-sok-alvas-rosszabb-hatassal-van-a-memoriara-mint-a-tul-keves.htmlAz alvásigény korosztályonként változik, de egy új kutatás rávilágított arra, hogy a túl sok szunyálás talán még rosszabb is lehet, mint a túl kevés. TV + SztárokArnóczky Noémi énekesnő műsorvezetőként tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190530-arnoczky-noemi-enekesno-mosorvezetokent-ter-vissza-a-kepernyore.htmlMűsorvezetőként debütál Arnóczky Noémi énekesnő. Az Építők című műsorban lesz Czető Roland műsorvezetőtársa. TV + Sztárok--Még hónapokat csúszhat Hien embercsempészettel vádolt családtagjainak tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20190530-meg-honapokat-csuszhat-hien-embercsempeszettel-vadolt-csaladtagjainak-targyalasa.htmlHuszonöt embert vádolnak bűnszervezetben elkövetett embercsempészéssel, köztük van az énekesnő, Hien édesapja, édesanyja és féltestvére is. Most újabb fordulat állt be az ügyben. TV + SztárokOrigoBayer Friderika depresszióba esett az Eurovízió utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-bayer-friderika-depresszioba-esett-az-eurovizio-utan.htmlHiába lett nagyon sikeres Bayer Friderika az Eurovíziós Dalfesztivál után, depresszióba esett: halálfélelme volt. TV + SztárokOrigoVitányi Judit, a TV2 műsorvezetője újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190530-vitanyi-judit-a-tv2-musorvezetoje-ujra-szerelmes.htmlPajzsmirigy-alulműködése és inzulinrezisztenciája miatt komoly diétára fogták Vitányi Juditot. Mostanra elérte a kívánt alakot és a szerelem is újra beköszöntött az életébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.