Medveczky Ilonáért annak idején nagyon odavolt egy gazdag üzletember, elengedni sem akarta, de a táncosnő kitalálta, hogyan menekülhetne el tőle: benyugtatózta a férfit.

Medvezcky Ilonáért mindig is odavoltak a férfiak, egy magyar származású milliárdos annak idején úgy belehabarodott a táncosnőbe, hogy elengedni sem akarta. A férfivel Velencében találkozott Ilona, aki akkoriban Spanyolországban vendégszerepelt, hazafelé tartva ejtette útba az olasz várost.

Medveczky Ilona benyugtatózta hódolójátForrás: MTI/Földi Imre

A férfi a város legelőkelőbb szállodájában foglalt szobát, le akart nyűgözni, azonban sem a viselkedése, sem a megjelenése nem volt megnyerő. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem: ki akar sajátítani, be akar szabályozni. Engem pedig soha senki nem irányított” – mesélte Medveczky Ilona a Hot! magazinnak. Úgy tervezte, másnap reggel visszaindul Budapestre, a férfi azonban nem akarta elengedni. Hallani sem akart arról, hogy elmenjek, ezt elég erőszakosan a tudomásomra is adta. Nekem nem is kellett több: azonnal kieszeltem, hogyan szabadulhatok ki a szállodai szobából. Volt nálam altató, néhány tablettát összetörtem kiskanállal, a port pedig beleszórtam a konyakjába. Pillanatok alatt kótyagos lett, percekkel később már artikulálni sem tudott, elaludt. Onnantól kezdve tudtam, hogy szabad az út, indultam is haza. Ő másnap reggel felébredt, semmi baja nem lett, csak nem tudta, hová tűntem. Még ezek után sem mondott le rólam!” – mondta Ilona.