Medveczky Ilona benyugtatózott egy férfit, mert az nem akarta elengedni

Forrás: MTI/Földi Imre -
Medveczky Ilona férfi nyugtató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilonáért annak idején nagyon odavolt egy gazdag üzletember, elengedni sem akarta, de a táncosnő kitalálta, hogyan menekülhetne el tőle: benyugtatózta a férfit.

Medvezcky Ilonáért mindig is odavoltak a férfiak, egy magyar származású milliárdos annak idején úgy belehabarodott a táncosnőbe, hogy elengedni sem akarta. A férfivel Velencében találkozott Ilona, aki akkoriban Spanyolországban vendégszerepelt, hazafelé tartva ejtette útba az olasz várost.

Medveczky Ilona benyugtatózta hódolóját Forrás: MTI/Földi Imre

A férfi a város legelőkelőbb szállodájában foglalt szobát, le akart nyűgözni, azonban sem a viselkedése, sem a megjelenése nem volt megnyerő. Az első pillanattól kezdve úgy éreztem: ki akar sajátítani, be akar szabályozni. Engem pedig soha senki nem irányított” – mesélte Medveczky Ilona a Hot! magazinnak. Úgy tervezte, másnap reggel visszaindul Budapestre, a férfi azonban nem akarta elengedni.

Hallani sem akart arról, hogy elmenjek, ezt elég erőszakosan a tudomásomra is adta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.