Dunai hajóbaleset: térképen tette közzé a rendőrség, hol találták meg a holttesteket

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
holttest térkép rendőrség Dunai hajóbaleset tragédia katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29-én, este 9 óra után egy szállodahajó ütközött egy koreai turistacsoportot szállító személyhajóval. A kishajónak esélye sem volt, azonnal elsüllyed.

Eddig biztosan 7 halottról tudunk, akik sajnálatos módon nem élték túl a szerdai hajókatasztrófát. Egy szállodahajó ütközött egy személyhajóval. A koreai turistacsoport egy része a kabinban, másik része a fedélzeten tartózkodott. Utóbbiaknak volt egyedül esélyük a túlélésre.

Virágok és mécsesek a rakparton a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében, a Margit hídnál 2019. május 30-án. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A koreai sajtó munkatársai már Budapesten vannak, és meg is szólaltatták a túlélőket, akik borzalmas dolgokról számoltak be.

A rendőrség és a hatóságok nagy erőkkel keresik a vízbe esett turistákat, még 21 embert keresnek. Közzétettek továbbá egy térképet, amelyen a megtalált holttestek helyeit tüntették fel. A térkép ITT található, a kiemelés dátumával és időpontjával együtt, írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.