Tovább folytatódik a "fantasztikus négyes", azaz Harry herceg és Meghan hercegné, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné szétválása. Sussex hercege és hercegnéje most úgy döntött, hogy kiszáll közös alapítványukból, a Royal Foundationből.

Még Vilmos herceg és Harry herceg alapította közösen a Royal Foundation nevű jótékonysági szervezetet. Később Katalin hercegné is csatlakozott, tavaly pedig Meghan hercegné is. Most azonban Sussex hercege és hercegnéje úgy döntöttek, hogy kiszállnak. 

A The Sun cikke szerint a két herceg Harryék esküvője után hónapokig nem találkozott kettesben. Ennek a köztük húzódó ellentét volt az oka. Úgy tudni, a kapcsolatuk már rendbejött, köszönhetően annak is, hogy külön háztartásba költöztek. 

Tavaly még együtt beszélt a Royal Foundation nevében a "fantasztikus négyes"Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

És hogy mi az alapítványból való kilépés oka? A lap úgy tudja, hogy Vilmos herceget jövendőbeli királyként sokkal szigorúbb szabályok kötik, ez pedig vonatkozik a jótékonysági munkára is. Harry és Meghan ezzel szemben sokkal szabadabban létezhet, így kívánják végezni a munkájukat is.