Dunai hajóbaleset: már kilenc holttestet találtak meg

Hableány Duna holttest Dunai hajóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerdai dunai hajóbaleset áldozatai közül már kilencnek a holtteste előkerült.

A rendőrség hétfő este a honlapján azt írta, hogy azonosították a Duna Bács-Kiskun megyei szakaszán, Hartánál megtalált férfiholttestet. A hajóbaleset nyolcadik halálos áldozatáról nem közölték, hogy magyar vagy dél-koreai-e.

Az elsüllyedt hajó közeléből hétfő délután kiemelt holttest azonosítása még tart.

A Hableány egyik utasának holttestét megtalálták Hartánál Fotó: Szabó Gábor- Origo

Szerda este, nem sokkal 21 óra után a dél-koreai turistákat szállító Hableány turistahajó a Margit hídnál ütközött össze a Viking szállodahajóval. A Hableány másodpercek alatt elmerült. Hét embert a környező hajókon utazók kimentettek, hét dél-koreai állampolgár holttestét pedig még aznap megtalálták. Ha a kilencedik holttestről is bebizonyosodik, hogy a hajóbaleset áldozatáé, akkor még 19 eltűnt embert keresnek.

Időjárás: tikkasztó hőség lesz idén nyáronhttp://www.life.hu/news/20190603-idojaras-tikkaszto-hosegben-lesz-reszunk-iden-nyaron.htmlSzakemberek figyelmeztetnek, perzselő hőség vár ránk idén nyáron. NewsOrigoDunai hajóbaleset: 3D-grafikán keresztül mutatták be a történtekethttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-3d-grafikan-keresztul-mutattak-be-a-tortenteket.html3D-s grafikával rekonstruálták a múlt szerdai dunai hajóbalesetet. NewsOrigoDunai hajóbaleset: négynél több holttestet találtak a hétvégén Ercsi közelébenhttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-negynel-tobb-holttestet-talaltak-hetvegen-ercsi-kozeleben.htmlErcsi közelében négynél több holttestet találtak a hétvégén a múlt heti dunai hajóbaleset áldozatainak kutatása közben. News--Dunai hajóbaleset: kifizetné az óvadékot a Viking Sigyn kapitányahttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-kifizetni-az-ovadekot-a-viking-sigyn-kapitanya.htmlEgy hónapra rendelte el a Viking Sigyn hajó kapitányának letartóztatását a bíróság. Ám 15 millió forint ellenében szabadulhat. Úgy tűnik, kész kifizetni ezt az összeget. News--Dunai hajóbaleset: nem kommunikált a tragédiáról a kapitányhttp://www.life.hu/news/20190603-dunai-hajobaleset-nem-kommunikalt-a-tragediarol-a-kapitany.htmlMájus 29-én, este 9 óra 15 perckor ütközött egymásnak a Viking nevű szállodahajó és a Hableány névre hallgató személyhajó. A kishajó 7 másodperc alatt elsüllyedt, fedélzetén egy koreai csoporttal. NewsTuristahajónak ütközött egy tengerjáró hajó Velencében, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20190602-turistahajonak-utkozott-egy-tengerjaro-hajo-velenceben.htmlEgy lehorgonyzott turistahajónak ütközött egy irányíthatatlanná vált tengerjáró luxushajó Velencében, a kikötői hatóságok szerint legalább négyen könnyebben megsérültek. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.