Időjárás: szerdán az egész országban lehetnek zivatarok

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
zivatar időjárás figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zivatarveszély miatt szerdára az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Veszélyjelzésükben azt írták, hogy szerdán napközben ismét többfelé képződnek zivatarok, amelyeket a villámlás mellett rövid ideig intenzív eső, szélerősödés, esetleg néhol kisméretű jég kísérhet.
Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet 12–17, a legmagasabb hőmérséklet 21–27 Celsius-fok között alakul.

Csütörtökre is egész napos riasztást adtak ki, és a viharzóna csak péntekre hagyja el országunkat. Hétvégére pedig beköszönt az igazi hőség, többfelé 30 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet.

Sebestyén Ági és VV Hunor ad még egy esélyt a kapcsolatuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-sebestyen-agi-es-vv-hunor-ad-meg-egy-eselyt-a-kapcsolatuknak.htmlA ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. TV + SztárokOrigoSzomorú hírek Michael Schumacher állapotáról: Bernie Ecclestone nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-szomoru-hirek-michael-schumacher-allapotarol-bernie-ecclestone-nyilatkozott.htmlMegdöbbentette a rajongókat Bernie Ecclestone nyilatkozata Michael Schumacher egészségi állapotáról. Elismerte, hogy a pilóta "jelen pillanatban nincs velünk". TV + Sztárok--Kiderült, mennyit kapnak George Michael hagyatékából korábbi szeretőihttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kiderult-ki-mennyit-kap-george-michael-hagytekabol.htmlMég mindig nem zárult le teljesen a 2016-ban elhunyt George Michael hagyatékának felosztása. A 98 millió fontra rúgó vagyonból, úgy tűnik, semmit nem kapnak volt szeretői. TV + Sztárok--Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-jayz-az-elso-milliardos-rapper-a-forbes-szerint-1.htmlA zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint. TV + Sztárok--Férjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi http://www.life.hu/sztarok/20190603-ferjhez-ment-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlFérjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi. TV + Sztárok--Tori Spelling és a Beverly Hills 90210 szereplői bikiniben pózoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-tori-spelling-es-a-beverly-hills-90210-szereploi-bikiniben-pozoltak.htmlRettentően várják már a rajongók, hogy megérkezzen a Beverly Hills 90210 folytatása. A sorozat három színésznője pedig most bikiniben pózolt a kamerának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.