Eutanáziát kért és meghalt egy 17 éves holland lány

Forrás: Thinkstock -
depresszió halál Hollandia eutanázia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eutanáziát kért és meghalt egy 17 éves depresszióban szenvedő holland lány.

A 17 esztendős holland lányt, Noát 11 évesen megtámadták, majd három évvel később két férfi is megerőszakolta. Az átélt szörnyűségek miatt depressziós és anorexiás lett. Életéről és megpróbáltatásairól könyvet írt, Instagram-oldalát rengetegen követték.

Depressziójával azonban nem tudott megküzdeni és eutanáziát kért. Közösségi oldalán közölte: úgy döntött, 10 nap múlva véget ér az élete.

Hollandiában már 12 éves kortól lehet eutanáziát kérni, amennyiben a betegségüket elviselhetetlennek érzik a betegek – számolt be róla a Euronews.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Őket nem evakuálták Csernobilbanhttp://www.life.hu/news/20190605-oket-nem-evakualtak-csernobilban.htmlA Csernobil külső körzetében élőket az atombaleset után sem evakuálták. A többségük a sugárzás miatt ma is szív- és érrendszeri elégtelenségben szenved. News--2050-re kihalhat az emberiséghttp://www.life.hu/news/20190605-2050re-kihalhat-az-emberiseg.htmlSzakértők szerint a klímaváltozás miatt akár 2050-re kihalhat az emberiség. News--Időjárás: Németh Lajos szerint drasztikus változás jönhttp://www.life.hu/news/20190605-idojaras-nemeth-lajos-szerint-drasztikus-valtozas-jon.htmlNémeth Lajos elárulta, éles váltás következik be az időjárásban: az eddiginél sokkal szárazabb napok várnak ránk. NewsOrigoFurcsa dolgokat találtak a Loch Ness vizében egy DNS-elemzés soránhttp://www.life.hu/news/20190604-furcsa-dolgokat-talaltak-a-loch-ness-vizeben-egy-dnselemzes-soran.htmlKutatók vizsgálják a Loch Ness vizét. Három különböző mélységből gyűjtöttek mintákat, amelyek elemzése meglepő eredménnyel járt. NewsOrigoDunai hajóbaleset: részvétét fejezte ki a Viking River Cruises elnökehttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-reszvetet-fejezte-ki-a-viking-river-cruises-elnoke.htmlKözleményben fejezte ki részvétét Torstein Hagen, a Viking River Cruises elnöke a múlt szerdai dunai hajóbaleset minden érintettjének. News--Dunai hajóbaleset: friss szonárképeket tett közzé a TEK a Hableány roncsárólhttp://www.life.hu/news/20190604-dunai-hajobaleset-friss-szonarkepeket-tett-kozze-a-tek-a-hableany-roncsarol.htmlFriss szonárképek készültek a Hableány sétahajó roncsáról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.