Mint azt a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment.

Az egykori műsorvezető állítólag boldogabb, mint valaha. Indiai férjét először a Story magazinban mutatta meg. Demcsák elárulta, hogy férje kétdiplomás férfi, jogász és színházi rendező, aki a celeb szerint nem is ember, olyan különleges személyisége van. 

Demcsák Zsuzsa és új férjeForrás: Story

,,Krishan a szállodai szobában várt rám rózsával és gyűrűvel, a háttérben pedig romantikus zene szólt. Letérdelt elém és megkérte a kezem, majd hindu szokás szerint megcsókolta a lábam. (...) Annyira nyitott volt mindenféle szertartásra, hogy az is egyértelmű volt számára, tanúk előtt szentesítjük a frigyet. Az ő legjobb és az én legjobb barátom is jelen voltak” – mesélte a műsorvezető.

Zsuzsa gyerekei egyelőre csak online találkoztak az új férjjel, de máris megszerették egymást. A hivatalos esküvőre azonban még várni kell, ugyanis a férfi édesanyja nemrég hunyt el és hindu szokás szerint egy évig gyászolni kell, addig nem lehet ünnepelni.