Som-Balogh Edina fürdőruhában üdvözli a nyarat

szexi Som-Balogh Edina Nyár fürdőruha Balaton csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon várta már a nyarat Som-Balogh Edina. Már fürdött is egyet a Balatonban. 

„Végre tényleg itt a nyár! Az elmúlt napokban nagyon jól felmelegedett a Balaton vize, ma már fürödtem is benne...” – írta közösségi oldalára feltöltött fotójához Som-Balogh Edina.

Az édesanya megmutatta csodás alakját egy szexi fürdődresszben. A képhez sorra érkeznek a dicsérő kommentek, többen kérdezik azt is, hol vette a fürdőruháját.

Nemcsák Károly a magánéletéről mesélt, újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20190606-nemcsak-karoly-maganeleterol-meselt-ujra-szerelmes.htmlNemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója válása után igyekszik újra megtalálni a harmóniát a fiaival. Közben rátalált a szerelem, ismét egy hölgy mellett éli az életét. TV + SztárokOrigoVasvári Vivi kiakadt azokon a nőkön, akiket egy buliban látott: "Sötét mindegyik belül"http://www.life.hu/sztarok/20190606-vasvari-vivi-kiakadt-azokon-a-nokon-akiket-egy-buliban-latott-sotet-mindegyik-belul.htmlVasvári Vivien elment bulizni és kiakadt azon, amit ott látott. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megmutatta, mennyi fogyott: elképesztő változáshttp://www.life.hu/sztarok/20190606-molnar-aniko-megmutatta-mennyi-fogyott-elkepeszto-valtozas.htmlMolnár Anikó néhány hónap alatt elképesztően megváltozott: rá sem lehet ismerni, annyit fogyott.TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta, mennyit bakizik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-szabo-zsofi-megmutatta-mennyit-bakizik-video.htmlSzabó Zsófi megmutatta: így bakizik munka közben.TV + Sztárok--Arnóczky Noémi a TV2 műsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20190606-arnoczky-noemi-a-tv2-musorvezetoje-lett.htmlÚj műsorvezető debütál a TV2-n: Arnóczky Noémi lesz Czető Roland partnere az Építkezők című műsorban. TV + SztárokOrigoOszvald Marika egy szál bugyiban kertészkedik: "Nem lát ide senki"http://www.life.hu/sztarok/20190606-oszvald-marika-egy-szal-bugyiban-kerteszkedik-nem-lat-ide-senki.htmlA Jászai Mari-díjas színésznő elárulta: ruha nélkül szeret kertészkedni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.