borsószedés Horváth Éva kertészkedés bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva még borsószedés közben is szexi.

Horváth Évát bikiniben, borsószedés közben fotózták le. A modell jól láthatóan tökéletes formában van.

„Ma is dolgoztam :) csak egy picit másképp, leszedtem a termést :) Kristófka kis széke tökéletes a zöldborsóm leszedéséhez” – írta a fotóhoz Éva, akinek új hobbija a kertészkedés.

Ördög Nóra: ˝Igen, én végig jártam a szamárlétrát˝http://www.life.hu/sztarok/20190608-ordog-nora-igen-en-vegig-jartam-a-szamarletrat.htmlÖrdög Nóra Joshi Bharatnak mesélt arról, hogyan járta végig lépésről lépésre a „szamárlétrát" és ezért nagyon hálás. Saját bevallása szerint világ életében szeretett mindent előre eltervezni, de amióta gyerekei vannak, ez a tulajdonság sokat „puhult". A műsorvezetőnő elárulta, hogy szereti a kontrollt az élet minden területén, azt, hogy ha tesz valamit, akkor annak pozitív következményei lesznek, azonban pont kislánya, Mici születésének körülményei voltak azok, melyek ebben az eseménysorozatban megváltoztatta őt.TV + Sztárok--Megünnepelték a brit uralkodó, II. Erzsébet hivatalos születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190608-megunnepeltek-a-brit-uralkodo-hivatalos-szuletesnapjat-trooping-the-colour.htmlHagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 93 esztendős II. Erzsébet királynő „hivatalos” születésnapját. TV + Sztárok--Kiderült a teljes igazság Cserháti Zsuzsa sírjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190608-kiderult-a-teljes-igazsag-cserhati-zsuzsa-sirjarol.htmlSzirtes Krisztián most mindent tisztázott. TV + Sztárok--Gesztesi Károly végre elárulta, hogy szerelmes-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190608-kitalalt-szerelmi-eleterol-gesztesi-karoly.htmlPár hete röpppent fel a hír, hogy Gesztesi Károly újra szerelmes, egy nála 21 évvel fiatalabb kolléganőjével van együtt. A színész most végre elmondta, mi igaz a hírből. TV + SztárokOrigoÍgy költözött el Irina Shayk Bradley Coopertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190608-igy-koltozott-ki-irina-shayk-bradley-coopertol.htmlBombaként robbant a hír, miszerint Bradley Cooper és Irina Shayk szerelme véget ért. Már nem is laknak együtt, Irina ugyanis pár napja hatalmas bőröndökkel hagyta el a közös otthont. A lesifotósok pedig megörökítették az esetet. TV + Sztárok--Elhunyt Benke Laci bácsihttp://www.life.hu/sztarok/20190607-elhunyt-benke-laci-bacsi.html70 éves korában elhunyt Benke László, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.