Megfulladt a kisbaba, akire részegen ráfeküdt a gondatlan anyja

Forrás: Thinkstock -
halál baba fulladás részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél év börtönbüntetésre ítélték azt a brit anyát, aki részegen ráfeküdt a kisbabájára, ezzel a kicsi halálát okozva.

Bíróság elé állt az a brit édesanya, akinek gyermeke 2017 tavaszán vesztette életét. A 26 esztendős Marina a barátnőjével átmulatta az éjszakát két férfi társaságában, és a buliba magával vitte négyhetes kisbabáját is. A társaság végül egy lakókocsiban kötött ki, ahol a nő részegen és kimerülve véletlenül ráfeküdt a gyermekére, és elaludt.

A kis Darienre eszméletlenül találtak rá, és már nem tudták megmenteni az életét. Az orvosok később megállapították, hogy a gyermek szívrohamba halt bele, de nem zárható ki az sem, hogy hirtelen csecsemőhalál szindróma okozta-e a halálát, vagy pedig az idézte elő a bajt, hogy az anyja ráfeküdt.

A nőt végül két és fél év börtönbüntetésre ítélték, ugyanis az ő feladata lett volna, hogy vigyázzon, és gondoskodjon a gyermekéről – számolt be róla a Metro.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock
Szörnyű baleset: a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlósonhttp://www.life.hu/news/20190610-szornyu-baleset-a-nezok-koze-hajtott-egy-raliauto-totkomloson.htmlTöbben megsérültek, amikor a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson vasárnap – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. NewsOrigoVan telitalálatos szelvény a lottón, valaki 877 millió forintot nyerthttp://www.life.hu/news/20190610-van-hatos-lotton-valaki-877-millio-forintot-nyert.htmlTegnap kihúzták a hatos lottó nyerőszámait. Van egy telitalálatos szelvény: valaki hirtelen nagyon gazdag lett hazánkban. Azok sem járnak azonban rosszul, akik öt számot találtak el. News--Dunai hajóbaleset: továbbra is veszélyes körülmények között dolgoznak a búvárokhttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-tovabbra-is-veszelyes-korulmenyek-kozott-dolgoznak-a-buvarok.htmlTovábbra is nehéz és veszélyes körülmények között dolgoznak a Dunában a búvárok a múlt szerdai hajóbalesetben elsüllyedt Hableánynál – hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat délutáni Híradójában. NewsOrigoIdőjárás: hétfőre a hőség miatt adott ki figyelmeztetéseket a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20190610-idojaras-hetfore-a-hoseg-miatt-adott-ki-figyelmezteteseket-a-meteorologiai-szolgalat.htmlHétfőre több megyére a hőség miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--5 éve nem vágta le a szakállát ez a férfi, imádja a szőrzetéthttp://www.life.hu/news/20190604-5-eve-nem-vagta-le-a-szakallat-ez-a-ferfi-imadja-szorzetet.htmlEgy halloweenbulira akart szakállat növeszteni Lance Wooton, hogy igazán élethű kalóz lehessen. Ez 5 évvel ezelőtt történt, azóta sem vágta le a szőrzetét. News--Senki sem akarja eltemetni Szita Bence gyilkosát: családja megtagadtahttp://www.life.hu/news/20190608-senki-sem-akarja-eltemetni-szita-bence-gyilkosat-csaladja-megtagadta.htmlPár nappal ezelőtt meghalt Bogdán József, Szita Bence egyik gyilkosa. Temetéséről a családja nem hajlandó gondoskodni, megtagadták a férfit, a börtönben sem látogatták. A kisfiú mostohája, Polcz Erika 2017 januárjában halt meg szintén súlyos betegség következtében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.