Köböl Anita megmutatta követőinek a narancsbőrét: segítséget kért az eltüntetésben - Fotó

Forrás: Instagram/Köböl Anita -
fotó narancsbőr eltüntetés Köböl Anita segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köböl Anita a közösségi oldalán kért segítséget a követőitől: narancsbőrös combja miatt esett kétségbe.

A TV2 műsorvezetője megmutatta fehérneműben a retusálatlan testét, majd kommentben elárulta, hogy bizony ő is küzd a nők egyik legnagyobb ellenségével, a narancsbőrrel. A celeb segítséget kért a követőitől, akik egy része inkább kiakadt, mintsem segített.

Hú, de idegesítő ez a nyafogás! Figyelemfelkeltésre való, semmi másra! Istenem, ha sok embernek ennyi gondja-baja lenne, de szép is lenne ez a Föld nevű bolygó" – írta egy kommentelő.

Természetesen többen voltak azok a követők, akik szerint semmi gond nincs Anita testével, és el kellene fogadnia magát.

Fürdőruhában mutatta meg melleit Horváth Éva: a rajongók érdeklődtek, eredetiek-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190610-furdoruhaban-mutatta-meg-melleit-horvath-eva-a-rajongok-erdeklodtek-eredetiek-e.htmlFürdőruhában villantotta meg méretes dekoltázsát Horváth Éva. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő: szörnyű körülmények uralkodnak Angelina Jolie alapítványának központjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-szornyu-korulmenyek-uralkodnak-angelina-jolie-kambodzsai-alapitvanyanak-kozpontjaban.htmlSenki sem gondolta, hogy a Maddox Jolie-Pitt Alapítvány kambodzsai központjában ilyen állapotok uralkodnak. Az alapítvány egyik korábbi alkalmazottja tálalt ki, aki 2001 és 2006 között dolgozott ott vezetőként. TV + Sztárok--A kamera előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-a-kamera-elott-adott-szajra-puszit-egymasnak-csonka-andras-es-judy.htmlA kamerák előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy. A jelenetről fotó is készült. TV + Sztárok--Megtartották Kiss Ramóna lánybúcsújáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-megtartottak-kiss-ramona-lanybucsujat.htmlKiss Ramónának lánybúcsút szerveztek a barátnői a Balaton partján. TV + SztárokOrigoLady Gaga a koncertjén reagált a Cooper-pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-lady-gaga-koncertjen-reagalt-a-cooper-pletykakra.htmlLady Gaga a koncertjén üzent azoknak, akik álhíreket terjesztenek róla. TV + Sztárok--Szabados Ági újra szerelmes: ez a tetovált izomkolosszus a pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-ez-a-tetovalt-izompacsirta-a-csinos-magyar-musorvezeto-uj-parja.htmlSzabados Ági tavasszal szakított a párjával, akivel hat évig voltak együtt. A különválás nagyon megviselte, ám nem kellett sokat várnia, hogy a boldogság újra beköszöntsön az életébe. Új párját a közösségi oldalán mutatta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.