Lek*rvázták Vajna Timit a pirosnál: a luxusautója verte ki a biztosítékot

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi luxusautó beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timit komoly inzultus érte a nyílt utcán a hétvégén. Egy fehér luxusautó sofőrje szólt be neki, az anyósülésen ülő barátnője pedig a telefonjával rögzítette az eseményeket.

InstaStoryban mesélte el hétvégi történetét Vajna Timi, akinek a piros lámpánál szólt be egy sofőr. Timi a Lamborghinijével hajtott a Szépvölgyi úton, amit el akar adni, de még nem talált rá vevőt. A celeb megállt a pirosnál, a mellette álló autó sofőrje pedig többször hangosan üvöltötte át neki, hogy

"Te k*rva!"

Az anyósülésen utazó barátnője pedig telefonnal dokumentálta az eseményeket.

Forrás: Instagram/timeavajna

„Mellém áll egy fehér luxusautó, majd a férfi vezető hangosan kiabálja nekem, hogy kurva. Kis szünet, kurva, még hangosabban, kurrrrrrvvaaaa, miközben az anyósülésen a barátnője veszi a telefonjával (...) Én csak annyit mondtam, hogy köszönöm. Komolyan, még mindig itt tartunk? Milyen férfiak vannak a világon? Bezzeg, ha egy férfi vezetné ugyanezt a kocsit, arra mindenki azt mondaná, hogy hú de cool, meg vagány" – írta bejegyzésében Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.