A hírességeknek van mit a tejbe aprítani, hát miért éppen az életük legfontosabb napján spórolnának? A fényűző luxusesküvőikre forintba átszámítva milliárdokat is képesek elkölteni szemrebbenés nélkül. A csúcstartó Harry herceg és Meghan Markle, de Vilmos hercegék esküvője is hihetetlenül sokba került!

Harry herceg és Meghan Markle

Meghan Markle és Harry hercegForrás: Getty Images

A pár kapcsolata 2016 végén vált nyilvánossá, 2017 novemberében pedig az eljegyzés is megtörtént. Az esküvőre 2018. május 19-én a windsori kastély Szent György-kápolnájában került sor. Rengetegen követték a pár menyegzőjét, amire nagyon sok pénzt költöttek. Összesen 55 millió dollárba (15 milliárd forint) került Harry és Meghan egybekelése. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjeForrás: AFP/Gerard Julien

A hercegi pár is rengeteget költött az esküvőjére, de nyomába sem érhet Harry és Meghan menyegzőjének. Tízmilliókkal olcsóbban hozták ki a fényűző eseményt, körülbelül 34 millió dollárt (9 milliárd 300 ezer forint) költöttek életük legfontosabb napjára. Csak a virágok 800 ezer dollárba, vagyis 219 millió forintba kerültek. 

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian és Kris HumphriesForrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárpár esküvője nemcsak az egyik legdrágább volt, hanem az egyik legrövidebb életű is. A válásuk visszhangja tovább tartott, mint a házasságban eltöltött napjaik. Mindössze 72 nap után adta be Kim a válókeresetet, miután körülbelül 10 millió dollárt költöttek a nagy esküvőre. Persze Harry és Vilmos menyegzője után már nem tűnik soknak ez az összeg, pedig átszámítva több mint 2 milliárd 700 ezer forintba került a fényűző esküvő. 

Michael Jordan és Yvette Prieto

Michael Jordan és Yvette PrietoForrás: Getty Images/WireImage/2011 WireImage/Isaac Brekken

Nem meglepő, hogy a világ egyik leghíresebb kosárlabdázójának az esküvője is világraszóló volt. Yvette Prieto modellel 2013-ban kötötték össze az életüket, és azóta is házasságban élnek. A sztárpár menyegzője 10 millió dollárba került, vagyis éppen annyit költöttek életük legfontosabb napjára, mint Kim Kardashian és Kris.


Wayne Rooney és Coleen McLough

Wayne Rooney és Coleen McLoughForrás: AFP/Oli Scarff

Az angol labdarúgó és felesége, Coleen 2008-ban mondták ki a boldogító igent, és négy közös gyermeket nevelnek. Ugyan menyegzőjük nagyon bensőséges hangulatú volt, rengeteg pénzt költöttek. Mindössze 65 vendég volt hivatalos a nagy eseményre, ami 8 millió dollárjába került a párnak, vagyis átszámítva 2 milliárd 199 ezer forintba.