Gór Nagy Mária elárulta, hogy a férje tartja el

Forrás: TV2/Mokka -
házasság eltartott férj Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Mária elárulta, hogy a férje jóval többet keres nála, valójában ő tartja el.

Gór Nagy Mária családjában nyáron sincs pihenés, míg a színésznő a színitanodája ügyeit intézi, addig a férje szinte meg sem áll, operatőrként folyamatosan kapja a munkákat. Bár tervezik, hogy ellátogatnak valamelyik hazai vízpartra, az állandó megkeresések miatt nem tudnak teljesen kikapcsolni.

Gór Nagy Mária a Blikknek azt is elárulta, hogy kettejük közül ő keres kevesebbet, de ezt egyáltalán nem bánja.

Pénzügyekben a férjem hozza meg a végső döntést. Jobban is ért hozzá, mert én hajlamos vagyok vásárolni. Nem szégyellem bevallani, hogy nem az én jövedelmemből élünk. Eltartott vagyok, mert a férjem jóval többet keres nálam."

Gór Nagy Máriát a férje tartja el Forrás: TV2/Mokka
Jolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, mióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigoSzakított Hajdú Péter és Alföldy Anna? Eltűntek a közös fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-szakitott-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlLehet, hogy véget ért Hajdú Péter és Alföldy Anna között a nagy szerelem? Árulkodó jelek! TV + SztárokOrigoStohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigoEz történhet Demcsák Zsuzsával, ha bebizonyosodik, hogy ittasan vezetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ez-tortenhet-demcsak-zsuzsaval-ha-bebizonyosodik-ittasan-vezetett.htmlSajtóértesülések szerint Demcsák Zsuzsát előállították a rendőrök, méghozzá ittas vezetés miatt. Ha bebizonyosodik, hogy tényleg fogyasztott alkoholt, nagy bajba kerülhet. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút: elárulta, hogyan élhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-bodi-sylvi-hosszu-ido-utan-eloszor-adott-interjut-elarulta-hogyan-el.htmlBódi Sylvi jó ideje visszavonult a nyilvánosság elől, ritkán ad interjút, és fényűző partikon sem találkozhatnak vele. Elárulta, miért, és jövőbeli terveiről is mesélt. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné rendkívül fáradtnak tűnt a hétvégén, kiderült, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-meghan-hercegne-rendkivul-faradtnak-tunt-a-hetvegen-kiderult-miert.htmlII. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját ünnepelte a királyi család és egész Anglia. A szülés óta itt jelent meg először Meghan hercegné. A rajongók szerint borzalmasan festett, most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.