Bradley Cooper édesanyja miatt mehetett tönkre a színész és Irina Shayk kapcsolata

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Irina Shayk édesanya Bradley Cooper szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Bradley Cooper édesanyja miatt szakított a színész Irina Shaykkal.

Kiderült, hogy valójában nem is Lady Gaga, hanem egy másik nő állhat Bradley Cooper és Irina Shayk szakítása mögött. A The Sun azt írja, a színésznek mindig is egy hölgy lesz az első az életében, ő pedig nem más, mint az édesanyja.

Cooper köztudottan imádja anyukáját, előfordult, hogy a vörös szőnyeges eseményekre is őt vitte magával partnernek.

A portál szerint a 78 esztendős Gloria elfogadta fia kedvesét, a probléma inkább az volt, hogy Irina nem tudta megemészteni, mennyire szoros kettejük kapcsolata.

Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata véget ért Forrás: AFP/Robyn Beck
Kylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kylie-jenner-a-szolgalolany-meseje-temaju-bulit-rendezett-kiakadtak-a-rajongok.htmlFelbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa házassága nehézségeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-csisztu-zsuzsa-hazassaga-nehezsegeirol-vallott.htmlCsisztu Zsuzsa elárulta, az ő házasságában is akadtak bőven mélypontok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElárverezik Gáspár Győzőék családi ékszereithttp://www.life.hu/sztarok/20190613-elarverezik-gaspar-gyozoek-csaladi-ekszereit.htmlElárverezik Győzikéék családi ékszereit: a család nem akarja annyiban hagyni a dolgot. TV + Sztárok--Kiderült, valóban szakított-e Hajdú Péter és Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-kiderult-valoban-szakitotte-hajdu-peter-es-alfoldy-anna.htmlEltűntek a Hajdú Péterrel közös fotók Alföldy Anna közösségi oldaláról. A pár csak néhány hónappal ezelőtt vállalta fel kapcsolatát. A fiatal modell most megszólalt, elmondta, valóban különváltak-e. TV + SztárokOrigoHarry herceg egy modellre is szemet vetett, pedig már ismerte Meghanthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-harry-herceg-egy-modellre-is-szemet-vetett-pedig-mar-ismerte-meghant.htmlMeglepő információkat szivárogtatott ki Angela Levin, aki egy újabb könyvet ír a királyi családról. Azt mondja, hogy Harry herceg már ismerte Meghan hercegnét, amikor egy modellnek is udvarolt. TV + Sztárok--Újra összejött Kristen Stewart és Stella Maxwellhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-ujra-osszejott-kristen-stewart-es-stella-maxwell.htmlKristen Stewart és Stella Maxwell újra együtt vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.