A Csernobil forgatókönyvírója felemelte szavát az ott készült tiszteletlen fotók ellen

Forrás: HBO -
fotó sorozat forgatókönyvíró Csernobil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra népszerű lett a turisták körében Csernobil, de a sorozat rendezője nem örül annak, amilyen fotók készülnek ott mostanában.

A Csernobilról szóló sorozat ismét felhívta a figyelmet arra, milyen borzalmas katasztrófa történt ott 1986. április 26-án. A sorozat forgatókönyvírója, Craig Mazin ugyan annak nagyon örül, hogy sokan a saját szemükkel is megtekintik, mi maradt az egykori atomerőműből és a környező településekből, de annak nem, amilyen tiszteletlen képeket készítenek ott egyesek.

A Csernobil forgatókönyvírójának nem tetszenek a mostanában ott készült fotók Forrás: HBO

„Csodálatos, hogy #ChernobylHBO a turisták újabb hullámát indította el a tiltott zónába. De igen, láttam a fotókat. Ha odamész, kérlek, emlékezz arra, milyen szörnyű tragédia történt. Mutass tiszteletet az áldozatok felé" – írta a rendező, aki az ilyen és hasonló fotókra gondolt.

Félmeztelenül pózolt Pripjaty városában az Insta-modell: nagy felháborodást keltett


Nem tetszik az embereknek, hogy az Insta-modell Pripjaty városában pózol félmeztelenül, de őt nem hatotta meg a felháborodás. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.