Közzétették a felvételeket a nőről, aki agyonütötte a budapesti állatkert teknősét

Forrás: Police.hu -
agyonverte teknős Fővárosi Állat- és Növénykert Budapest állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti állatkert teknősét kockakővel ütötte agyon egy 20-25 év körüli nő: itt vannak róla a felvételek. Jelentkezzen, aki felismeri.

A Fővárosi Állat- és Növénykert görög teknősét szerdán agyonütötte egy 20-25 év körüli nő. A térfigyelő kamerák rögzítették a kegyetlenséget, ez alapján feltehetőleg az történhetett, hogy a nő a kerítésen áthajolva kivette az állatot, amely valószínűleg a kezébe piszkított, ami nem ritka a teknősöknél ilyen esetben. Ezután a nő keresett egy követ, és agyonütötte vele az állatot. Halálos sérüléseket szenvedett a teknős, az állatorvosok nem tudtak rajta segíteni, el kellett altatni.

Közzétették a felvételeket a nőről, aki agyonütötte a budapesti állatkert teknősét Forrás: Police.hu

A felvételeket közzétették az elkövetőről. A nő 20-25 év körüli, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete hosszú ujjú pólót, zöld színű kantáros nadrágot és sportcipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.