A budapesti állatkert teknősét kockakővel ütötte agyon egy 20-25 év körüli nő: itt vannak róla a felvételek. Jelentkezzen, aki felismeri.

A Fővárosi Állat- és Növénykert görög teknősét szerdán agyonütötte egy 20-25 év körüli nő. A térfigyelő kamerák rögzítették a kegyetlenséget, ez alapján feltehetőleg az történhetett, hogy a nő a kerítésen áthajolva kivette az állatot, amely valószínűleg a kezébe piszkított, ami nem ritka a teknősöknél ilyen esetben. Ezután a nő keresett egy követ, és agyonütötte vele az állatot. Halálos sérüléseket szenvedett a teknős, az állatorvosok nem tudtak rajta segíteni, el kellett altatni.

Közzétették a felvételeket a nőről, aki agyonütötte a budapesti állatkert teknősétForrás: Police.hu

A felvételeket közzétették az elkövetőről. A nő 20-25 év körüli, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete hosszú ujjú pólót, zöld színű kantáros nadrágot és sportcipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.