Zebrának és szamárnak született utóda Szegeden – Cuki fotó

szamár zebra utód Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét zebra-szamár szerelemgyerek született Magyarországon.

Tavaly nyáron számoltunk be arról a nem mindennapi eseményről, hogy a Magyar Nemzeti Cirkuszban zebra-szamár szerelemgyerek született. Akkor mindenki azt gondolta, ez egy egyszeri esemény volt, ám most megismétlődött: a Levente nevű szamár ismét teherbe ejtette Kenyát, a zebrát.

Utóduk már meg is született: a kicsinek sötét szőre van, a lábai pedig csíkosak.

Mutatjuk a cukiságot!

Dunai hajóbaleset: kiengedték a Viking Sigyn kapitányát a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20190614-dunai-hajobaleset-kiengedtek-a-viking-sigyn-kapitanyat-a-bortonbol.htmlA Viking Sigyn kapitányát 15 millió forintos óvadék ellenében kiengedték: nem tudni, hová távozott. News--Madeleine McCannt továbbra is keresik, támadják a szülőkethttp://www.life.hu/news/20190614-madeleine-mccannt-tovabbra-is-keresik-tamadjak-a-szuloket.htmlMég 2007-ben tűnt el egy portugáliai családi nyaralás alatt a kis Madeleine McCann. A nyomozásra újabb összeget különítettek el, emiatt sokan támadják a szülőket. News--Hétvégén 36 fok is lehet, vasárnapra hidegfront várhatóhttp://www.life.hu/news/20190614-hetvegen-36-fok-is-lehet-vasarnapra-hidegfront-varhato.htmlSzombaton lesz a legmelegebb, vasárnap helyenként viharok, lehűlés várható. News--Dunai hajóbaleset: megszólalt a Hableány harangja, amikor kiemeltékhttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-megszolalt-a-hableany-kurtje-amikor-kiemeltek.htmlA mentésben részt vevő ipari búvár elárulta, hogy megkondultak a Hableány harangjai, amikor kiemelték a hajót. News--Íme a legelképesztőbb méretek: fenék, köröm, testmagasság, derékbőséghttp://www.life.hu/news/20190613-ime-a-legelkepesztobb-meretek-fenek-korom-testmagassag-derekboseg.htmlSokszor szeretünk szélsőségekben gondolkodni, de még inkább szélsőségeket megszemlélni. Most következő galériánkban is olyan embereket gyűjtöttünk össze, akik azért vívták ki a világ ámulatát, mert valamiből nekik van a legkisebb, a legnagyobb vagy épp a legextrémebb. NewsOrigoFélmeztelenül pózolt Pripjaty városában az Insta-modell: nagy felháborodást keltetthttp://www.life.hu/news/20190613-felmeztelenul-pozolt-pripyatban-az-instamodell-nagy-felhaborodast-keltett.htmlNem tetszik az embereknek, hogy az Insta-modell Pripjaty városában pózol félmeztelenül, de őt nem hatotta meg a felháborodás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.