Elfogták a fiatal nőt, aki megölte a teknőst a Fővárosi Állatkertben

görög teknős Fővárosi Állat- és Növénykert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hatalmas kővel vert agyon egy védett görög teknőst egy fiatal nő az Állatkertben. A nő benyúlt a kerítésen, és megfogta az állatot, a teknős ezért félelmében lepiszkította a kezét. Ekkor kapta fel a nő a követ, földhöz vágta a teknőst, majd halálra zúzta vele. Ezért a kegyetlenségért akár három évet is kaphat, a teknős ugyanis még több mint 50 évig élhetett volna. A rendőrség elfogta a 28 éves ózdi nőt.

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőbenhttp://www.life.hu/news/20190616-holttestet-talaltak-a-zalaegerszegi-parkerdoben.htmlHolttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben – írta online kiadásában a Zalai Hírlap. News--Időjárás: vasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190616-idojaras-vasarnap-orszagszerte-zivatarokkal-er-veget-a-kanikula.htmlVasárnap országszerte zivatarokkal ér véget a kánikula.News--Települések nyomaira bukkantak az Északi-tenger mélyénhttp://www.life.hu/news/20190614-telepulesek-nyomaira-bukkantak-az-eszaki-tenger-melyen.htmlAz Északi-tenger mélyén elsüllyedt városok nyomait találták meg a kutatók. NewsOrigoMeghalt egy motoros balesetben Zalaegerszegnélhttp://www.life.hu/news/20190615-meghalt-egy-motoros-balesetben-zalaegerszegnel-szombaton.htmlSzalagkorlátnak ütközött és meghalt egy motoros szombat délután Zalaegerszegnél - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsOrigoDunai hajóbaleset: egy szakértő szerint a Viking Sigyn kapitánya nem jelezte előzési szándékáthttp://www.life.hu/news/20190615-dunai-hajobaleset-szakerto-szerint-a-viking-sigyn-kapitanya-nem-jelezte-elozesi-szandekat.htmlA Dunai hajóbaleset okát hosszas vizsgálat fogja kideríteni, de egy dolog már valószínű: a szakértő szerint az ukrán hajóskapitány valamit elmulasztott. News--Dunai hajóbaleset: megjutalmazzák a Hableány kiemelőithttp://www.life.hu/news/20190615-dunai-hajobaleset-megjutalmazzak-a-hableany-kiemeloit.htmlMegjutalmazzák azokat, akik részt vettek a május 29-én elsüllyedt Hableány sétahajó és a benne rekedt halottak kiemelésében a Dunából – értesült a Magyar Nemzet. A szombati lapszámban azt írták, hogy a büntetőeljárás mellett több száz millió forintos kártérítési perekre lehet számítani. News--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.