Péter Szabó Szilvia durrdefekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédiával is végződhetett volna Péter Szabó Szilvia és zenekarának az az útja, amikor péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autóztak. A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott, a gyakorlott sofőr lélekjelenlétének köszönhetően azonban senki nem sérült meg. 

„Nem sokkal a durrdefekt előtt elkezdett borzasztóan rázkódni az autó, ezért egy benzinkútnál félreálltunk, hogy megnézzük, mi a baj. Átnéztünk mindent, de nem találtunk semmit, ezért továbbindultunk, mert úgy tűnt, minden rendben. Aztán nem sokkal ezután megint elkezdődött a rázkódás, majd egyszer csak óriási durranást hallottunk, és dobott egyet az autó. Bevallom, nagyon megijedtem, és lepörgött előttem az életem” – mesélte a Blikknek Péter Szabó Szilvia.

„A jobb hátsó kerék durrant ki úgy, hogy nagyjából százzal mehettünk. Ha a defekt jobban megdobja az autót, nekicsapódunk a szalagkorlátnak, de szerencsére a sofőrünk meg tudta fogni az autót (...) Végül felnin begurultunk a következő benzinkútra, majd a fiúk feltették a pótkereket. Egyébként a technikát szállító kamionunknak is volt egy defektje aznap, a kerekek sem bírják ezt az őrült hőséget. Bevallom, örültem, amikor hazaértünk, és reggel összevissza csókoltam a kislányomat!” – tette hozzá az énekesnő.

Péter Szabó Szilviáék durrdefektet kaptak az M7-esen Fotó: Mudra László - Origo
Újra sztriptízshow-kat vállal VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-ujra-sztriptizshowkat-vallal-vv-reni-valovilag-tancos.htmlVV Reni a ValóVilág kamerái előtt többször elmondta, hogy nem szeretne visszatérni a sztriptíztánchoz. Úgy tűnik, kénytelen volt: létrehozott egy Instagram-fiókot, amelyen részletezi, hogy milyen munkákat vállal. TV + SztárokOrigoA biztonsági őr lépett közbe: teljesen kiakadt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190616-a-biztonsagi-or-lepett-kozbe-teljesen-kiakadt-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina általában nagyon kedves és türelmes mindenkivel, ám néha nála is elszakad a cérna. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné titkos barátsága: nagyon jóban lettek Rihannávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-meghan-hercegne-titkos-baratsaga-nagyon-joban-lettek-rihannaval.htmlSzámos hírességgel barátkozik Meghan hercegné, a legbizalmasabb barátnői közé tartozik például Serena Williams is. Most pedig kiderült, hogy Rihanna is a legjobb barátai között lehet. TV + Sztárok--Rá sem ismerni a CSI: Miami sztárjára, David Carusóra – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-ra-sem-ismerni-a-csi-miami-sztarjara-david-carusora.htmlAlig lehet ráismerni a CSI: Miami sztárjára, David Carusóra. TV + Sztárok--Megnősült Sárközi Ákos, A Könyhafőnök séfjehttp://www.life.hu/sztarok/20190616-megnosult-sarkozi-akos-a-konyhafonok-sefje.htmlTihanyban vette el szerelmét Sárközi Ákos, A Konyhafőnök sztárséfje. A Michelin-csillagos szakács fotókat is mutatott a nagy napról a közösségi oldalán. "Egy boldog nap" – írta a képekhez. TV + Sztárok--Jude Law gyönyörű lánya, Iris már 18 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20190613-jude-law-gyonyoru-lanya-iris-mar-18-eves.htmlVilágszerte rajonganak a nők Jude Law-ért. Ám kevesen tudják, hogy lánya, Iris Law is remek géneket örökölt tőle. A fiatal lány most fejezte be az iskolát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.