Tragédiával is végződhetett volna Péter Szabó Szilvia és zenekarának az az útja, amikor péntek éjjel Kaposvárról hazafelé autóztak. A csapatot szállító busz az M7-es sztrádán nagyjából 100 kilométer/órás tempónál durrdefektet kapott, a gyakorlott sofőr lélekjelenlétének köszönhetően azonban senki nem sérült meg. 

„Nem sokkal a durrdefekt előtt elkezdett borzasztóan rázkódni az autó, ezért egy benzinkútnál félreálltunk, hogy megnézzük, mi a baj. Átnéztünk mindent, de nem találtunk semmit, ezért továbbindultunk, mert úgy tűnt, minden rendben. Aztán nem sokkal ezután megint elkezdődött a rázkódás, majd egyszer csak óriási durranást hallottunk, és dobott egyet az autó. Bevallom, nagyon megijedtem, és lepörgött előttem az életem” – mesélte a Blikknek Péter Szabó Szilvia. 

„A jobb hátsó kerék durrant ki úgy, hogy nagyjából százzal mehettünk. Ha a defekt jobban megdobja az autót, nekicsapódunk a szalagkorlátnak, de szerencsére a sofőrünk meg tudta fogni az autót (...) Végül felnin begurultunk a következő benzinkútra, majd a fiúk feltették a pótkereket. Egyébként a technikát szállító kamionunknak is volt egy defektje aznap, a kerekek sem bírják ezt az őrült hőséget. Bevallom, örültem, amikor hazaértünk, és reggel összevissza csókoltam a kislányomat!” – tette hozzá az énekesnő. 

Péter Szabó Szilviáék durrdefektet kaptak az M7-esenFotó: Mudra László - Origo