Fésűs Nelly büszke magára: második lett egy rúdtáncbajnokságon

Forrás: TV2 -
rúdtánc ezüstérem bajnokság Fésűs Nelly büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvője, majd nászútja után egy hónapja maradt Fésűs Nellynek arra, hogy felkészüljön a rúdtáncbajnokságra. Először azt gondolta, nem jó ötlet volt benevezni, mégis ezüstérmet szerzett. 

A Szenzációs Négyes című műsor színpadán láthattuk először rúdtáncolni Fésűs Nellyt. A színésznő úgy döntött, a műsor után sem szakad el ettől a sporttól. Esküvője és nászútja után egy hónapja maradt arra, hogy felkészüljön a megmérettetésre. A Fókusznak elárulta, volt, amikor arra gondolta, jobb lenne nem menni a versenyre. Végül mégis vállalta, és nem akármilyen eredménnyel zárta a napot, ezüstérmes lett.

Fésűs Nelly ezüstérmes lett egy rúdtáncbajnokságon Forrás: TV2

„Büszke vagyok magamra, de nem is a második hely miatt, hanem azért, mert 48 évesen az ember kitűz maga elé egy célt és megcsinálja. Én ezért vagyok büszke magamra. És nem az volt, hogy most kitakarítsak egy lakást, hanem egy fizikailag megterhelő dolgot találtam ki saját magamnak, vagy kisebb nyomásra találtam ki saját magamnak. És végigcsináltam, nem adtam fel” – mondta a kamerák előtt a színésznő.

Azt is elárulta, hogy a műsorban látott koreográfia kétperces volt, a versenyen pedig három és fél percre volt szükség. Teljesen átalakították a programot, így még nagyobb felkészülést igényelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.