Megjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért

Forrás: HBO -
Havas Jon bocsánat videó Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent egy videó, amelyben Havas Jon bocsánatot kér a Trónok harca utolsó évadáért. Megörültek a rajongók, de nem minden az, aminek látszik. 

Talán sosem volt jobban várt befejező évad a Trónok harcáénál – és nagyobb csalódást okozó sem. A befejezés után még petíciót is indítottak a rajongók az újraforgatásért, világos tehát, hogy nem elégedettek az emberek.

Kit Harington, Havas Jon a Trónok harcában Forrás: HBO

Kicsit azonban egy, a napokban kikerült videó enyhített a felháborodásukon, ugyanis abban Havas Jon bocsánatot kért az utolsó évadért. Mivel meglehetősen valóságosnak tűnt, sokan elhitték, hogy a színész valóban sajnálja a történteket, de gyorsan kiderült, hogy a felvételnek semmi köze nincs sem a sztárhoz, sem a stábhoz. Az Eating Things With Famous People YouTube-felhasználó készítette, de a tartalmával ennek ellenére maradéktalanul egyetértenek az elégedetlenkedők.

„Több szövegem van ebben a videóban, mint az egész utolsó évadban. Tudom, hogy a végén már semminek nem volt értelme. Amikor a Starbucks pohár a legkisebb hiba, tudod, hogy nagyon elcseszted. Mi vagyunk a hibásak. Sajnálom, hogy az egészet nagyjából hat nap alatt írtuk meg. Most pedig égessük el a nyolcadik évad forgatókönyvét, és felejtsük el örökre!” – mondja a videóban Havas Jon.

Hódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt lánya évzárójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-hodi-pamelat-azert-tamadtak-mert-nem-vett-reszt-lanya-evzarojan.htmlHódi Pamelát a közösségi oldalán támadták azért, mert nem vett részt Nati évzáróján. TV + SztárokOrigoMindenki Keanu Reeves-t imádja: ezért szeretik annyira a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-mindenki-keanu-reeves-t-imadja-ezert-szeretik-annyira-a-szineszt.htmlKeanu Reeves nagyszerű színész, de nem ezért imádják őt az emberek, hanem azért, mert annak ellenére, hogy hollywoodi sztár, nagyon hétköznapi maradt. Visszahúzódó, humoros egyénisége és a rajongói felé mutatott kedvessége miatt 2019-ben is megőrülnek érte. Íme, néhány példa a nagyszerűségére, de vigyázat, ha eddig nem szeretted Keanu Reeves-t, biztos a rajongója leszel. TV + SztárokAFPSzobafestőként keresi a kenyerét Mata Ricsihttp://www.life.hu/sztarok/20190617-szobafestokent-keresi-a-kenyeret-mata-ricsi.htmlAz X-Faktor sztárja, Mata Ricsi jelenleg szobafestőként dolgozik. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski bikiniben mutatta meg testét minden szögbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-emily-ratajkowski-bikiniben-mutatta-meg-testet-minden-szogbol.htmlKék bikiniben és horgászkalapban vonaglik a tengerparton Emily Ratajkowski modell. Legújabb fotóit imádják a rajongók. TV + Sztárok--Palvin Barbi évfordulót ünnepel kedvesével, Dylan Sprouse-szalhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-palvin-barbi-evfordulot-unnepel-kedvesevel-dylan-sprouseszal.htmlSokáig nem árulta el Palvin Barbara, hogy valóban együtt járnak-e Dylan Sprouse-szal. Ma már nem titkolják szerelmüket, éppen az évfordulójukat ünneplik. Ebből az alkalomból a modell eddig nem látott képeket osztott meg magukról. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa indiai férje sem vezethet automatikusan Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-demcsak-zsuzsa-indiai-ferje-sem-vezethet-automatikusan-magyarorszagon.htmlDemcsák Zsuzsa megnehezítette a saját helyzetét, amennyiben igaz, hogy ittasan vezetett. Indiai férje ugyanis nem segítheti ki: ő sem vezethet hazánkban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.