Singh Viki kiakadt az Instagram túlszerkesztett fotóin

Forrás: Singh Viki/Instagram -
Photoshop Singh Viki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Vikinek elege lett abból, hogy a közösségi oldalon mindenki túlretusálja a képeit.

Singh Viki nagyon büszke fogyására, és különösen arra, hogy nincs rászorulva, hogy derekát vékonyabbra retusálja. Kemény diétával és testmozgással valódi eredményt ért el. Az énekesnő most a közösségi oldalán akadt ki azokon, akik Photoshopot alkalmazva egészen másnak mutatják magukat az Instagramon, mint amilyenek valójában.

Különös módon vágott vissza nekik: ő is megmutatta, hogyan festene a kor ideáljának retusálva.

Egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni amellett az ufó jelenség mellett, ami Instán zajlik! Az új szépségideál egyszerűen rémisztő! Sok-sok százezren, sőt millióan követtek olyan embereket illetve inkább Insta kreált 'lényeket' akik nem is léteznek! Ezek az emberek szörnyű elferdült torz tükröt tartanak elénk szétphotoshopolt cérnavékony karjaikkal-lábaikkal, ufóvá rajzolt arcukkal... ezzel súlyos komplexusokat gerjesztve MINDENKIBEN ( még bennem is)! Könyörgöm, NE dőljetek be! (...) Félreértés ne essék! Nem vagyok álszent! Én is szerkesztem a képeimet, használok egységes szűrőt, hogy esztétikusak legyenek a képeim és szép legyen az oldalam összképe, de én nem erről beszélek, hanem arról, amit ezekkel a mai posztokkal próbálok demonstrálni, amiket most teszek ki!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok!! Kezdjük a hetet egy kis nyers őszinteséggel!!☝ Két posztot fogok ma megosztani veletek mind a kettő “lapozós” lesz! Ez az első... Egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni amellett az UFO jelenség mellett ami instán zajlik!! Az új szépségideál egyszerűen rémisztő!!! Sok-sok százezren, sőt millióan követtek olyan embereket illetve inkább insta kreált “lényeket” akik nem is léteznek!! Ezek az emberek szörnyű elferdült torz tükröt tartanak elénk szétphotoshoppolt cétnavékony kajaikkal- lábaikkal, UFOvá rajzolt arcukkal... ezzel súlyos komplexusokat gerjesztve MINDENKIBEN ( még bennem is)!!! Könyörgöm NE dőljetek be!!! Fèlre értés ne essék!! Nem vagyok álszent!! Én is szerkesztem a képeimet, használok egységes szűrőt, hogy esztétikusak legyenek a képeim és szép legyen az oldalam összképe, de én nem erről beszélek, hanem arról amit ezekkel a mai posztokkal próbálok demonstrálni amiket most teszek ki!!! Nyilván én is törekszem a szépségre! Igen, még dermatológushoz is járok, hogy az apró hibáimon korrigáljunk ( lásd pl szem alatti karikák feltöltése vagy orr hyaluronsavas feltöltése) ezt SOHA NEM TAGADTAM!!! ☝ Törekszem arra , hogy önmagamból a maximumot hozzam ki!! Edzeni jàrok, igyexem egészségesen táplálkozni, ha kell diétázom! Igen festem a hajam, és a szemöldököm is ki van tetoválva, és jézusooom még 3D s szempillám és gél-lackom is van!! ‍♀️ De amiről beszélek az nem ez, hanem valami egészen más!!! Íme: LAPOZZ az eredeti képért!! #instamodellettem #egynapra #ígynézekki #se #természeteseneznemphotoshopp #perszehogyaz

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.