Sztárban Sztár leszek!: a stáb biztosítja a várandós Tóth Gabi kényelmét

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi várandós Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. 

Tóth Gabi ugyan fellépéseket nem vállal a várandóssága miatt, a Sztárban Sztár leszek! című műsort nem hagyja ki. Horváth Tamás, Bereczki Zoltán és Pápai Joci mellett egyetlen női zsűritagként fog szerepelni a műsorban, melynek forgatását már meg is kezdték. Zajlanak a válogatások, amit Gabi nagyon élvez, a stáb pedig igyekszik biztosítani a kismama kényelmét.

Tóth Gabi és Pápai Joci Forrás: Instagram/Tóth Gabi

A Sztárban Sztár leszek! minden percét élvezem, csodás a stáb, jól érzem magam és szerencsére a pici is.

Blikknek

Így néztek ki a leghíresebb zenekarok a kezdetek kezdetén http://www.life.hu/sztarok/20190619-igy-neztek-ki-a-leghiresebb-zenekarok-a-kezdetek-kezdeten.htmlMerüljünk el a történelem leghíresebb zenekarainak múltjában, nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan festettek a sokak által rajongásig szeretett zenekarok még a kezdetek kezdetén. Akkor, amikor még csak álmodozó kisfiúk voltak, és nem akartak semmi mást, csak zenélni. Mostanra már akkora sztárok lettek, hogy mindenki ismeri a nevüket, de arra talán kevesen emlékeznek, hogyan néztek ki az útjuk elején. TV + SztárokOrigoSzandi és férje évfordulót ünnepeltek: 20 éve házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-szandi-es-ferje-evfordulot-unnepeltek-20-eve-hazasok.htmlSzandi igazán fontos évfordulót ünnepelt, és ezt meg is osztotta rajongóival: 20 éve kötötte össze az életét a férjével. TV + SztárokOrigoWhoopi Goldberg szerint Bella Thorne-nak nem kellett volna meztelen fotókat csinálnia magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-whoopi-goldberg-szerint-bella-thorne-nak-nem-kellett-volna-meztelen-fotokat-csinalnia-magarol.htmlWhoopi Goldberg elmondta a véleményét arról, hogy Bella Thorne-t megzsarolták a meztelen fotóival. TV + Sztárok--Lady Gaga kikészült, amiért őt hibáztatják Bradley Cooper és Irina szakítása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-lady-gaga-kikeszult-amiert-ot-hibaztatjak-bradley-cooper-es-irina-szakitasa-miatt.htmlLady Gaga bennfentesek szerint teljesen kiakadt, amiért őt támadják Bradley és Irina szakítása miatt. TV + Sztárok--Visszatér Császár Előd http://www.life.hu/sztarok/20190619-visszater-csaszar-elod.htmlCsászár Előd évtizedekkel ezelőtt eltűnt a hazai zenei életből a balesete után, de most visszatér. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeségét, vagyis kislányát: ekkora már Zoé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.