Ezért mondott igent várandóssága ellenére Tóth Gabi a TV2 felkérésére

Forrás: Facebook / Tóth Gabi -
Tóth Gabi TV2 várandós terhes Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi, habár a fellépéseit lemondta a várandóssága miatt, a TV2 felkérésére boldogan mondott igent: tudja, hogy biztonságban lesz. 

Tóth Gabi egyik legboldogabb időszaka elé néz, pedig a 2019-es éve már eddig is rengeteg boldogságot tartogatott: eljegyezték, és kiderült, hogy gyermeket vár. Ráadásul egy olyan munkára kapott felkérést, amelyet várandósan is végig tud csinálni. A Sztárban sztár leszek! című műsor egyik mentora lesz.

Tóth Gabi nagy pocakkal lesz majd mentor Forrás: Facebook / Tóth Gabi

A műsorban való szereplés teljesen rizikómentes dolog.

Blikknek

mindent megteszünk azért, hogy Gabi Sztárban Sztár leszek! című műsorban való szereplése zökkenőmentes legyen.

Tudom, hogy biztonságban leszek.

Zenésztársai aggódnak Demjén Ferencért: már a látogatást szervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-zenesztarsai-aggodnak-demjen-ferencert-mar-a-latogatast-szervezik.htmlDemjén Ferencért aggódnak a barátai, zenésztársai. Szurkolnak, hogy mielőbb felépüljön az agyérgörcsöt kapott énekes. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMajka összeesett a Bezár a bazár című műsor forgatásán: nem történt bajhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-majka-osszeesett-a-bezar-a-bazar-cimu-musor-forgatasan-nem-tortent-baj.htmlMajka egy váratlan pillanatban esett össze a Bezár a bazár forgatásán.TV + SztárokOrigoFeneket villantott Ördög Nóra – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-feneket-villantott-ordog-nora.htmlÖrdög Nóra fürdőruhában mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoMajka forgatás közben a földre került a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-majka-forgatas-kozben-a-foldre-kerult-a-studioban.htmlMindig jó hangulatban vezeti a Bezár a bazár! című vetélkedőt Tilla és Majka. Most annyira belemelegedtek a viccelődésbe, hogy Majka a földre került. TV + SztárokOrigoFurcsa dolgoktól rettegnek a sztárok: Pamela Anderson a tükröktől félhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-furcsa-dolgoktol-rettegnek-a-sztarok-pamela-anderson-a-tukroktol-fel.htmlA legtöbben a sötétségtől és a pókoktól félnek, de különleges sztárjaink nem az ilyen hétköznapi dolgoktól rettegnek. Hiába tűnnek erősnek és magabiztosnak, bizony őket is hatalmába keríti olykor a félelem, ráadásul igen furcsa dolgoktól fut rajtuk végig a borzongás. TV + Sztárok--Archie Harrison Mountbatten-Windsor lett Harry herceg és Meghan Markle gyermekének nevehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-archie-harrison-mountbattenwindsor-lett-harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekenek-neve.htmlArchie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hétfőn született fiát. A hercegi házaspár szerda délután jelentette be, hogy milyen neveket választott a csecsemőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.