Diana hercegné Katalin hercegné Vilmos herceg gyermekkor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapot ünnepel Vilmos herceg, a brit trón várományosa. A háromgyermekes édesapa ma lett 37 éves.

Háromgyermekes édesapaként éli mindennapjait Vilmos herceg, aki nagymamája, Erzsébet királynő és apja, Károly herceg után léphet majd a brit trónra. A herceg pénteken ünnepli a 37. születésnapját.

Ebből az alkalomból kerestünk róla egy ritkán látott fotót, amelyen édesanyjával, Diana hercegnével látható. Vilmos és öccse, Harry kapcsolata rendkívül szoros volt az édesanyjukkal. Bizonyára a születésnapos herceg is hasonló szülő-gyermek kapcsolatra törekszik a csemetéivel, Györggyel, Saroltával és Lajossal.

Diana és Vilmos karácsonykor Forrás: WireImage/Anwar Hussein

Eltemették Benke Lászlót, az ország Laci bácsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190621-eltemettek-benke-laszlot-az-orszag-laci-bacsijat.htmlElkísérték utolsó útjára Benke László mesterszakácsot. Megható szavakkal búcsúztatták az ország Laci bácsiját. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-harry-herceg-es-meghan-hercegno-kilepett-a-vilmos-herceggel-es-katalin-hercegnovel-kozos.htmlHarry herceg és Meghan hercegnő kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból.TV + Sztárok--Ezt gondolja lánya új párjáról Hosszú Katinka édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-ezt-gondolja-lanya-uj-parjarol-hosszu-katinka-edesapja.htmlHosszú Katinka édesapja elárulta, egyelőre nem találkozott személyesen lánya új udvarlójával, Mátéval. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMatthew Perryt kócosan és ziláltan fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-matthew-perryt-kocosan-es-zilaltan-fotoztak.htmlMatthew Perryért megint aggódhatnak a rajongók: legutóbbi fotóján egyáltalán nem fest jól a színész. TV + Sztárok--Elveszett Debreczeni Zita kutyája, Pamacshttp://www.life.hu/sztarok/20190621-elveszett-debreczeni-zita-kutyaja-pamacs.htmlElveszett Debreczeni Zita kutyája. TV + Sztárok--Gáspár Győző nincs jól, a sok stressztől a pánikbetegsége is kiújulthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-gaspar-gyozo-nincs-jol-a-sok-stressztol-a-panikbetegsege-is-kiujult.htmlGáspár Győzőnek kiújult a pánikbetegsége. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.