Ma van a „nemzetközi menj haza időben” nap

Forrás: Shutterstock -
Nemzetközi Nap haza időben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van a "nemzetközi menj haza időben" nap: értesítsd erről a főnökeidet. 

Egy nemzetközi kampánynak köszönhetően sokaknak esélyük nyílik arra, hogy hamarabb befejezzék a munkát a szokásosnál, ugyanis ma van a „nemzetközi menj haza időben" nap.

Menj haza időben Forrás: Shutterstock

A munka és a magánélet egyensúlyára szeretnék felhívni a figyelmet ezzel a kezdeményezéssel, és arra, hogy az a normális, ha időben befejezzük a munkát - írja a Daily Star.

Veszélyes anyaggal végzett ajakfeltöltést, 500 nőt tett tönkre a csaló kozmetikushttp://www.life.hu/news/20190621-veszelyes-anyaggal-vegzett-ajakfeltoltest-500-not-tett-tonkre-a-csalo-kozmetikus.htmlHamis diplomákat találtak Natalia Korosteleva orosz kozmetikus lakásán. A nő 500 vendégét tette tönkre ajakfeltöltéssel. Akadt olyan páciense, akit a kezelés után 25-ször kellett megműteni. News--Lovat találtak a rendőrök a 4. emeleti garzonlakás konyhájábanhttp://www.life.hu/news/20190621-lovat-talaltak-a-rendorok-a-4-emeleti-garzonlakas-konyhajaban.htmlKülönös eset történt Szatmárnémetiben: egy lovat találtak a rendőrök egy 4. emeleti garzonlakás konyhájában. NewsOrigoBűnösnek találták az amerikai szexszekta vezetőjét, Keith Raniere-thttp://www.life.hu/news/20190621-bunosnek-talaltak-az-amerikai-szexszekta-vezetojet-keith-ranieret.htmlBűnösnek találta a bíróság azt a New York-i szexszekta vezetőjét, amelyben tag volt a Smallville egykori színésznője, Allison Mack is. News--A mianmari doktornőnek bevonták az engedélyét a szexi fotói miatthttp://www.life.hu/news/20190621-a-mianmari-doktornonek-bevontak-az-engedelyet-a-szexi-fotoi-miatt.htmlA szexi doktornő bikinimodellnek állt, ezért bevonták az engedélyét. NewsOrigoEurópában többfelé 40 fokos hőség lesz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190621-meteorologiai-szolgalat-europaban-tobbfele-40-fokos-hoseg-lesz-a-jovo-heten.htmlA jövő héten néhány napon keresztül nagy forróság várható Nyugat- és Közép-Európa egyes országaiban - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.News--Szolnokon a kocsijuk tetejére menekültek az emberek az esőzés miatthttp://www.life.hu/news/20190621-szolnokon-a-kocsijuk-tetejere-menekultek-az-emberek-az-esozes-miatt.htmlA hirtelen, nagy mennyiségű esőt követő villámárvizek nagyon sok helyen okoztak pusztítást. A legdurvább helyzet Szolnokon alakult ki: voltak, akik a kocsijuk tetejére menekültek. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.