Nyilvános helyen balhézott volt párjával L. L. Junior

Forrás: Facebook/Mokka -
vita balhé kávézó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán, egy belvárosi kávézóban, ügyvédek jelenlétében veszekedett L. L. Junior és volt párja, Hopp Csilla.

L. L. Junior már Körtvélyessy Kinga férje, azonban a két közös gyermek örökre összeköti a zenészt előző párjával, Csillával. Veszekedésükről a Bors egyik szemfüles olvasója számolt be a lapnak. Az informátor békésen kávézgatott, amikor egyszer csak hangos szóváltásra lett figyelmes.

"Bár nem értettem pontosan minden szót, nyilvánvalóan a gyerekeik láthatásáról folyt a vita, és Junior meglehetősen indulatosan érvelt a maga igaza mellett" - mesélte a szemtanú, aki azt is elárulta, hogy Körtvélyessy Kinga is ott volt a találkozón.

L. L. Junior és volt párja, Hopp Csilla Forrás: Facebook/L. L. Junior

Junior és Csilla veszekedése azért meglepő, mert úgy tűnt, hogy a gyerekek miatt kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak egymással. Úgy tűnik, hogy ez már a múlté, az informátor szerint tapintható volt köztük a feszültség, a zenészt pedig az sem zavarta, hogy a kávézó vendégei mindent látnak és hallanak.

A lap kérdésére Junior tagadta, hogy veszekedtek volna, Csilla azonban beismerte, hogy vitatkoztak.
"Igen, leültünk beszélgetni az ügyvédeink jelenlétében. Nem tagadom, van néhány kérdés, amiben nem értünk egyet Lacival, de ezek üzleti ügyek. Mindkettőnknek a gyerekeink nyugalma a legfontosabb, és én nagyon bízom az intelligenciánkban, és hogy dűlőre jutunk. Laci nagyon szereti a gyerekeket, és ragaszkodik hozzájuk, de nem szeretném, ha beleszólna az életembe vagy akár a vállalkozásomba."

Horváth Tamás zavarba jött a Sztárban sztár leszek! válogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-horvath-tamas-zavarba-jott-a-sztarban-sztar-leszek-valogatojan.htmlHorváth Tamást a Sztárban sztár leszek! válogatóján hozta zavarba az egyik jelentkező. TV + SztárokGáspár Győző nincs jól, a sok stressztől a pánikbetegsége is kiújulthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-gaspar-gyozo-nincs-jol-a-sok-stressztol-a-panikbetegsege-is-kiujult.htmlGáspár Győzőnek kiújult a pánikbetegsége. TV + SztárokOrigoStohl András megmutatta a barátnőjét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-stohl-andras-megmutatta-baratnojet.htmlStohl András kivételesen párjával közös fotót posztolt: így pihennek együtt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoA rendőr hibázhatott Vilmos hercegék baleseténélhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-a-rendor-hibazhatott-vilmos-hercegek-balesetenel.htmlZebrán gázolt Vilmos herceg és Katalin hercegné konvoja. Most úgy tűnik, hogy az egyik felvezető rendőr lehetett a hibás. TV + Sztárok--Így falatozik fürdőruhában Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-igy-falatozik-furdoruhaban-salma-hayek.htmlSalma Hayek szexi fotót posztolt magáról a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Osvárt Andrea smink nélkül is gyönyörű – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-osvart-andrea-smink-nelkul-is-gyonyoru.htmlOsvárt Andrea megmutatta, hogy smink nélkül is gyönyörű. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.