Szerdán, egy belvárosi kávézóban, ügyvédek jelenlétében veszekedett L. L. Junior és volt párja, Hopp Csilla.

L. L. Junior már Körtvélyessy Kinga férje, azonban a két közös gyermek örökre összeköti a zenészt előző párjával, Csillával. Veszekedésükről a Bors egyik szemfüles olvasója számolt be a lapnak. Az informátor békésen kávézgatott, amikor egyszer csak hangos szóváltásra lett figyelmes.

"Bár nem értettem pontosan minden szót, nyilvánvalóan a gyerekeik láthatásáról folyt a vita, és Junior meglehetősen indulatosan érvelt a maga igaza mellett" - mesélte a szemtanú, aki azt is elárulta, hogy Körtvélyessy Kinga is ott volt a találkozón.

L. L. Junior és volt párja, Hopp CsillaForrás: Facebook/L. L. Junior

Junior és Csilla veszekedése azért meglepő, mert úgy tűnt, hogy a gyerekek miatt kifejezetten jó kapcsolatot ápolnak egymással. Úgy tűnik, hogy ez már a múlté, az informátor szerint tapintható volt köztük a feszültség, a zenészt pedig az sem zavarta, hogy a kávézó vendégei mindent látnak és hallanak.

A lap kérdésére Junior tagadta, hogy veszekedtek volna, Csilla azonban beismerte, hogy vitatkoztak.
"Igen, leültünk beszélgetni az ügyvédeink jelenlétében. Nem tagadom, van néhány kérdés, amiben nem értünk egyet Lacival, de ezek üzleti ügyek. Mindkettőnknek a gyerekeink nyugalma a legfontosabb, és én nagyon bízom az intelligenciánkban, és hogy dűlőre jutunk. Laci nagyon szereti a gyerekeket, és ragaszkodik hozzájuk, de nem szeretném, ha beleszólna az életembe vagy akár a vállalkozásomba."