Veszélyes anyaggal végzett ajakfeltöltést, 500 nőt tett tönkre a csaló kozmetikus

kozmetikus börtön szépség csalás ajakfeltöltés csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamis diplomákat találtak Natalia Korosteleva orosz kozmetikus lakásán. A nő 500 vendégét tette tönkre ajakfeltöltéssel. Akadt olyan páciense, akit a kezelés után 25-ször kellett megműteni. 

Ukrajnából importált tiltott anyaggal végzett ajakfeltöltést a vendégein Natalia Korosteleva orosz kozmetikus. A nő lakásán a rendőrök hamis diplomákat találtak a feljelentés után. Korosteleva vélhetően 500 páciensét tette tönkre - írja a Mirror.

Illegális ajakfeltöltést végzett a nő (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az ajakfeltöltés után a páciensek ajka és arca felduzzadt, és elviselhetetlen fájdalmak gyötörték őket. Egyiküket huszonötször kellett megműteni azért, hogy újra mozgatni tudja az arcizmait. Színésznők is jártak hozzá, volt, aki amiatt bukta el a szerepet, mert teljesen megváltozott a külseje.

Korosteleva most öt és fél év börtönbüntetésre számíthat.

Európában többfelé 40 fokos hőség lesz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190621-meteorologiai-szolgalat-europaban-tobbfele-40-fokos-hoseg-lesz-a-jovo-heten.htmlA jövő héten néhány napon keresztül nagy forróság várható Nyugat- és Közép-Európa egyes országaiban - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.News--Szolnokon a kocsijuk tetejére menekültek az emberek az esőzés miatthttp://www.life.hu/news/20190621-szolnokon-a-kocsijuk-tetejere-menekultek-az-emberek-az-esozes-miatt.htmlA hirtelen, nagy mennyiségű esőt követő villámárvizek nagyon sok helyen okoztak pusztítást. A legdurvább helyzet Szolnokon alakult ki: voltak, akik a kocsijuk tetejére menekültek. NewsDunai hajóbaleset: ezeket a kérdéseket kell tisztázni a Hableány tragédiájárólhttp://www.life.hu/news/20190621-dunai-hajobaleset-ezeket-a-kerdeseket-kell-tisztazni-a-hableany-tragediajarol.htmlTöbb kérdést is tisztázni kell a nyomozás folyamán a Hableány tragédiájáról: ezek merültek fel eddig. NewsOrigoIdőjárás: a hétvégén is országszerte várható zápor, zivatarhttp://www.life.hu/news/20190621-idojaras-a-hetvegen-is-orszagszerte-varhato-zapor-zivatar.htmlA napsütés mellett a hétvégén is országszerte lehetnek záporok, zivatarok. A meleg is mérséklődik kissé, vasárnap mindenhol 30 fok alatt alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.NewsOrigoDunai hajóbaleset: újraindulnak a BKK hajójárataihttp://www.life.hu/news/20190620-dunai-hajobaleset-ujraindulnak-a-bkk-hajojaratai.htmlÚjraindul a menetrend szerinti hajóközlekedés a Duna budapesti szakaszán, miután feloldották a május végi hajóbalesetet követően elrendelt hajózási zárlatot – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel. News2024-ben nő léphet a Holdrahttp://www.life.hu/news/20190620-2024ben-no-lephet-a-holdra.htmlA NASA tervei szerint 2024-ben egy nő léphet majd a Holdra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.