Az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. A hírek szerint a terveivel ellentétben most mégsem utazhat el a férfihoz. 

Ahogy a Life.hu is megírta, az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai kedvesével Demcsák Zsuzsa. A Ripost cikke szerint a férfi a tradicionális lábcsókkal is kifejezte, hogy komolyak a szándékai. 

Sor került a nem hivatalos kézfogóra, majd Demcsáknak haza kellett utaznia. Állítólag úgy beszélték meg, hogy hamarosan újra találkoznak, Zsuzsa utazott volna Indiába, majd együtt jöttek volna Magyarországra. Ám erre egyelőre nem kerülhet sor. 

A napilap úgy tudja, hogy Krishannak problémái akadtak: sem a turistavízuma, sem a letelepedési engedélye nincs meg. 

Demcsák Zsuzsa nem utazott Indiába kedveséhezForrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

„Zsuzsa nagyon készült az utazásra, hiszen szeretné már személyesen is megismerni szerelme családját, de végül abban maradtak, hogy halasztják a találkozót, mivel Krishan még be sem tudta adni a beutazásához szükséges vízumkérelmet. Zsuzsa nem látta értelmét annak, hogy kimenjen és úgy jöjjön vissza, hogy párja másodszorra sem tarthat vele” – mesélte a lapnak Demcsák egyik barátnője. 

Azt is elárulta, hogy az interneten keresztül tartják egymásban a lelket, nagyon várják, hogy elkezdődjön a közös életük.