Fluor Tomi ritkán enged betekintést a magánéletébe, annyit azonban tudni lehet, hogy hosszú idő után a WellHello frontembere újra szerelmes egy gyönyörű szakmabeli lányba, akivel már a családalapítás gondolatával is eljátszottak.

Fluor a Blikknek adott nagyinterjújában mesélt karrierről, szakmai csalódásokról, magánéleti válságokról. Ám minden rossz, ami történt vele az elmúlt időszakban, már csak a múlt. Zenekarcsere után megújult csapattal és új szerelemmel az oldalán vág bele a nyárba.

Tomi elárulta, hogy kedvese egy igazi társ, aki mivel szakmabeli, megérti, ha koncertezni kell és nem tud annyit otthon lenni. 

Fluor TomiForrás: Bertalan Ádám

Mesi is szakmabeli, hat éve a Viva Cometen találkoztunk. Tudja, ez nem nyolctól ötig tartó munka. Ezt más lányoknak rohadt nehéz elmagyarázni, nem tudják elfogadni. Ő nem írogat hárompercenként, nem kér számon: miért nem ott vagyok, amit három órával ezelőtt mondtam. Megbeszéltük a fesztiválszezont, néhányra eljön. Elfogadja, a koncerteken nem tudok végig vele lenni, összefutok sok emberrel, fotózkodom, dedikálok, odajönnek jó csajok, és van egy negyvenfős stáb, akikkel foglalkoznom kell. Megérti, sőt ő sem úgy szeret bulizni, hogy a pasija folyton a nyakába liheg. Köztünk nincsenek játszmák, féltékenység és komoly viták sem, ez nagyon üdítő”mesélte a Blikknek Fluor, aki azt is hozzátette, bármikor jöhetne a baba, nem félne a kihívásoktól.

„Ha holnap elém állna és azt mondaná, hogy jön a gyerek, jó hírként élném meg, nem ijednék meg a feladattól. Eddig mindent félretettem a karrieremért, most már nem érzem azt, hogy egy ilyen helyzetből kihátrálnék. Persze dübörög a Wellhello, de családot is szeretnék.”