Nem készült el Cserháti Zsuzsa születésnapjára a sírköve

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Cserháti Zsuzsa sírkő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserháti Zsuzsa sírja az énekesnő születésnapjára sem készült el.

Cserháti Zsuzsa sírja még mindig nem méltó az énekesnőhöz, ugyanis nincs sírköve. Korábban Horváth Charlie fakadt ki ezért, de azóta sem történt látható változás. Állítólag készül az énekesnő számára sírkő, de a különleges technika miatt több időbe került. Szerették volna, ha Cserháti Zsuzsa születésnapjára már állt volna, de sajnos nem sikerült kivitelezni.

Cserháti Zsuzsa sírköve még nincs kész Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Fehér Adrienn színésznő – akit Cserháti Zsuzsa lányaként szeretett – nyilatkozott a sírkő állapotáról. „Tudom, hogy késik a sírkő elkészítése, de ismerem a tervet, gyönyörű lesz. Alig akad olyan nap, hogy ne emlékeznék rá. A sírja így is zarándokhely lett, és nemrégiben ismertem meg azt a rajongóját, aki nemcsak a fejfáját cseréltette ki az évek során, de az aranyalmás kovácsoltvas boltívet is elkészíttette” – mondta a Blikknek a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.