A várandós Tóth Gabi a pult alól nassol a Sztárban sztár forgatásai közben

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi terhesség forgatás Sztárban sztár étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi elárulta, a Sztárban sztár forgatásai alatt a pult alól nassol.

Tóth Gabi várandósan is elvállalta a zsűrizést a Sztárban sztár című műsorban. A forgatások már javában zajlanak, és sokan kíváncsiak arra, hogyan érzi magát a kismama munka közben.

Gabit most Tilla buktatta le: közösségi oldalára olyan fotót posztolt, amelyen jól látható, hogy az énekesnő úgy oldja meg a nassolást, étkezést, hogy a pult alá tesz egy kis rágcsálnivalót, ásványvizet.

Van itt minden: csokoládé, üdítő, amire szükségem van. Szerencsére jól bírom a munkát, de mostanában kívánós vagyok. A makarónit és a fagyit kívánom a legjobban, de a stúdióban ezeket nyilván nem ehetem” – vallotta be Gabi a Ripostnak.

Tóth Gabi élvezi a munkát Forrás: Instagram/Tóth Gabi
Az ExperiDance egyik alapítója, Román Sándor szerint veszélybe került a társulathttp://www.life.hu/sztarok/20190627-az-experidance-egyik-alapitoja-roman-sandor-szerint-veszelybe-kerult-a-tarsulat.htmlAz ExperiDance társulat egyik alapítója, Román Sándor és egy kollégája között alakult ki vitás helyzet, ami nagyon elfajult. A rendőrséget is be kellett vonni az ügybe. TV + Sztárok--Lezárhatják a Novozánszki Fanni ügyében folyó nyomozásthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lezarhatjak-a-vv-novozanszki-fanni-ugyeben-folyo-nyomozast.htmlAhogy írtunk róla, kiengedték a börtönből a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit, B. Lászlót, aki azóta házi őrizetben van. Lapinformációk szerint az ügyet csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig kétséges. Bár nyomkövető van rajta és nem hagyhatja el otthonát, a férfi reméli bebizonyosodik, hogy nem ő ölte meg a lányt, állítja: a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta Fannit. TV + SztárokOrigoSzakításáról vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-szakitasarol-vallott-hajdu-peter.htmlHajdú Péter a kamerák előtt vallott arról, miért is ért véget a kapcsolata Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoŐk tartoznak az idei év leggazdagabb énekesnői közé: Madonna és Rihanna is a listánhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-ok-tartoznak-az-idei-ev-leggazdagabb-enekesnoi-koze.htmlNemcsak tehetséges énekesnők, hanem nagyon jó üzletasszonyok is a listára felkerült hírességek, hiszen sokuk az előadói pályájuk mellett más saját vállalkozásba is fogtak, hogy bebiztosítsák magukat, és azt is sikerre vitték. Íme, ők tartoznak az idei év leggazdagabb énekesnői közé. TV + SztárokOrigoPalácsik Lilla elmondta a kommentelőknek, hogy valóban babát vár-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190626-palacsik-lilla-elmondta-a-kommenteloknek-hogy-valoban-babat-vare.htmlMeseszép helyen pihent Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A rajongók közül voltak, akik azt hitték, hogy Lilla babát vár. Nem jött zavarba, őszintén válaszolt a kérdésre. TV + SztárokOrigoÉvente 251 milliót keres az Instagram-sztár, Abigail Ratchford (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190626-evente-251-milliot-keres-az-instagramsztar-abigail-ratchford.htmlHihetetlen, mennyi pénzt keres posztjaival a 27 éves Insta-sztár: évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.